ZBOG MATEJA OSTAJEM U BEOGRADU KOLIKO BUDE TREBALO: Nenad Periš ne odustaje od potrage za sinom, kaže da se budi s nadom

Autor:

Hronika

18.01.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Matejem Perišem, koji je u Beogradu nestao u noći između 30. i 31. decembra, traje i 19. dana.

ZBOG MATEJA OSTAJEM U BEOGRADU KOLIKO BUDE TREBALO: Nenad Periš ne odustaje od potrage za sinom, kaže da se budi s nadom

Foto: facebook.com/printscreen

Nenad i Mateja Periš

Istraga je sada proširena na deo Srbije od Beograda nizvodno Dunavom. Matejev otac je jutros bio na sastanku u MUP-u u Beogradu.

- Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje provode najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama - rekao je Periš.

Kaže kako do daljeg ostaje u Beogradu.

- Tu sam u Beogradu, koliko me god trebaju. Pomažem istražiteljima i čekam - kaže Matejev otac, prenose Novosti.

Što se tiče rasvetljavanja poslednjeg snimka na kojoj se pouzdano vidi Matej dok se spušta stepenicama prema Savi, kod restorana Savanova, Matejev otac kaže kako iz policije nije dobio nikakve nove informacije.

- Ne mogu sa potpunom sigurnošću da tvrdim da li je momak koji kreće ka stepenicama moj sin. Snimak je loš i nepotpun. Po načinu hoda mogu da kažem da je reč o mom Mateju, ali ne sa potpunom sigurnošću. Moram reći da je ovo posao za policijskog eksperta - kaže Nenad Periš.

On je apelovao da se rasvetle svi detalji snimka nakon što su se pojavile teorije da se na snimku vidi još neko. Matejev otac kaže kako se još nada da će pronaći sina živog, koliko god ta nada bila mala.

- Budim se i odlazim na spavanje s nadom. Svestan sam vremena koje prolazi, ali nadu ne gubim. Niti smem niti želim, zbog svog Mateja. Hvala svima koji rade na ovom slučaju i duboko zahvaljujem svima koji saosećaju i koji se mole - kaže Nenad Periš.

Inače, juče se pojavio i snimak na kome se navodno čuje glas koji se obraća Mateju, ali je to kasnije demantovano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading