POSMATRAJU NAS KAO LJUDE NIŽEG REDA: Oglasio se Nebojša Čović i poručio da je Novak SIMBOL SLOBODNOG SVETA!

Autor:

Sport

17.01.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu povrataka Novaka Đokovića u Srbiju oglasio se i Nebojša Čović.

POSMATRAJU NAS KAO LJUDE NIŽEG REDA: Oglasio se Nebojša Čović i poručio da je Novak SIMBOL SLOBODNOG SVETA!

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović imao je zanimljivo viđenje celokupne situacije. Posebno se zapitao gde su sada svi oni sportisti koji se gurali za sliku sa njim.

Moram prvo da kažem da je svo ovo velika škola i veliko iskustvo za Novaka i da, po naški rečeno da tako kažem, “kapa dole” jer je pokazao da je čovek od integriteta. To ne bih mogao da kažem za mnoge druge sportiste koji su se utrkivali da se slikaju sa njim, a sad ih nisam nešto primetio da su mu dali javnu podršku – rekao je Čović za Telegraf.

Smatra da nas sa ovih prostora na Zapadu gledaju kao "ljude nižeg reda", i da to u ovom slučaju nije zaobišlo ni Novaka

- Ono što moram da primetim jeste da smo svi upali u neku vrstu kolektivne psihoze. Prvo, Novak nije otišao u Australiju na splavu. Dobio je poziv od Australijan opena, zadovoljio je određene uslove, njihove medicinske komisije su to pogledale i dali su mu vizu. Posle toga ulazimo u ceo scenario i danas kada sam ponovo analizirao dokumentaciju primetio sam jednu neobičnu stvar. Ona jeste bila u našim medijima, ali kada analitički pogledate najava svega ovoga što se desilo Novaku se dogodila od strane Tonija Nadala, strica Rafaela Nadala, koji je on to opisao u kolumni koju redovno piše za španski list “El Pais.” On je tada naveo interesantan rečnik… Mislio je da će “Srbin” odustati, da “Balkancu” neće biti dozvoljeno, što pokazuje kakvo oni razmišljanje imaju o nama. A kda na to dodate ono što je tužilac rekao, da mi nemamo dovoljnu stopu vakcine, onda na neki način možete da zaključite da nas smatraju ljudima nižeg reda. To važi za ceo Balkan - izjavio je Čović.

Opisao je da ono što se dešavalo prethodnih dana podseća na "kolektivno ludilo"!

Da se razumemo, ja nisam antivakser. Ne mislim ni da je Novak antivakser. Ipak, napravljeno je kolektivno ludilo po sistemu da svako ko uđe u zaštitu i razume ovo na drugi način šta se dogodilo Novaku bude proglašavan antivakserom. Ja nisam ni za kakav lokdaun, a što se tiče vakcine njena delotvornost postoji. Kao i neke kontroverze oko nje. Ta Australija, gde je vakcinisano oko 95 odsto ljudi, beleži svaki dan novih zaraženih 170.000. Vakcinacija ne sme da bude na silu i pod represijom osim ako se ne radi o velikom profitu. Ponavljam još jednom, Novaku svaka čast! On je simbol slobodnog sveta i sada ga treba pustiti da se odmori i dobro razmisli o narednim koracima - zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

18.01.2022 08:00

Bravo gospodine Covicu! Istinu ste rekli!

Dejan

18.01.2022 18:29

Sada svi pokušavaju da budu pametni i da, ako je moguće, profitiraju na Novaku. Tako je i sa ovim političarem. Čovek priča besmislene stvari.

Dragan

18.01.2022 20:24

Ja nisam siguran da je ovaj političar u pravu. Novak je toliko novca dobio od tog zapada, za koga sada taj zapadni svet je izdao Novaka. Novak jeste, kao najbolji teniser, sve zasluženo i pošteno dobio, ali ne treba preterivati da su oni zabranom Novaku da se takmiči , ustvari želeli da pokažu da su protiv Srbije i samih Srba.