NINA SVE OTKRILA: Srpska teniserka se prvi put oglasila nakon Tokija!

Autor:

Sport

04.08.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Stojanović nije imala priliku da odigra najvažiji meč u karijeri.

Republika

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Ovo joj je veoma teško palo.

Nina Stojanović, srpska teniserka nastupala je na Olimpijskim igrama u Tokiju u konkureciji miks dubla, zajedno sa Novakom Đokovićem. Srpski dubl, ipak, nakon poraza u polufialu nije borio za bronzanu medalju jer Đoković nije mogao da nastupi u meču za treće mesto zbog povrede ramena.

Tako je bronza, bez borbe dodeljea Australijancima - Ešli Barti i Džon Pirs.

Nakon turbuletnih perioda u Tokiju, oglasila se i naša Nina Stojanović koja je u svojoj objavi istakla da joj je veoma žao zbog toga što se nije borila za medalju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

 

- Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere – da se borim za olimpijsku medalju. Takođe shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama - napisala ja na svom Istagram nalogu 25-godišnja Nina Stojanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading