TEOVA ŽENA OZBILJNO TRENIRA: Prorezi iznad intimnih delova, a ocrtava se svaki mišić - pokazala FRAJERA koji joj pomaže da izgleda TOP (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Jelisavete Orašanin mnoge je ostavila u šoku.

TEOVA ŽENA OZBILJNO TRENIRA: Prorezi iznad intimnih delova, a ocrtava se svaki mišić - pokazala FRAJERA koji joj pomaže da izgleda TOP (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin mnogo vremena posvećuje fizikom izgledu. U skladu sa tim, hrani se zdravo i vežba u teretani, a mnogi tvrde da retko ko može da bude ovako disciplinovan kao ona. Novom objavom na Instagramu, supruga košarkaša Zvezde Miloša Teodosića je mnogima razbuktala maštu i pokazala najskrivenije delove tela. Nikada vulgarna, uvek sređena i lepo našminkana, i ovoga puta glumica je zablistala. Jeliseta Orašanin pozirala je u haljini koju do sada nisumo imali prilike da vidimo.

Jelisaveta Orašanin obukla je zelenu haljinu sa prorezima. Zanimljivo je što su prorezi na delovima tela gde se i ocrtava svaki mišić. To pokazuje da je glumica izuzetno posvećena treningu i ishrani, a dala nam je i dokaz za to.

U okviru galerije videa i fotografija koji su osvanuli na društvenim mrežama, glumica je pokazala kako diže tegove u teretani, a tu je i njen trener koji joj pomaže. Takođe, jedna od fotografija otkriva kako se hrani. Na tanjiru možemo videti četiri kuvana jaja, čeri paradajz i dva parčeta integralnog hleba. Očigledno, njena ishrana je "čista" bez dodataka u vidu mlečnih proizvoda i napitaka, a daje joj dovoljno snage za probe u pozorištu i treninge od kojih nikad nije odustala.

 

 

Žene iz javnog sveta poput voditeljke Aleksandre Jeftanović i nutricionistkinje Ane Petrović poručile su joj koliko su oduševljene onim što su upravo videle, te je Ana kratko napisala:

- Stil života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bane

25.05.2024 21:41

Al' se sasusila. Ostali samo kost, koza i silikoni ...