ZVEZDA PROTUTNJILA KROZ SPLIT! Konačno debitovao Tompkins! Crveno-beli SAMI ODUČILI SVOJU SUDBINU!

Autor:

Sport

07.04.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada kreću pripreme za plej-of.

ZVEZDA PROTUTNJILA KROZ SPLIT! Konačno debitovao Tompkins! Crveno-beli SAMI ODUČILI SVOJU SUDBINU!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Splita rezultatom 92:73 u poslednjem kolu šampionata Jadrana. Iako im nisu bili potrebni bodovi radi takmičarskog motiva, crveno-beli su odigrali vrlo ubedljivo, najavljivši da su spremni za naredne izazove.

Nemanja Nedović je briljirao na terenu, ubacivši 11 poena samo u prvoj četvrtini meča. Sa druge strane, Trej Tompkins, nekadašnji košarkaš Real Madrida, vratio se na teren nakon gotovo godinu dana. Njegov povratak bio je zapažen, a već na početku drugog perioda Tompkins je upisao prve poene u crveno-belom dresu.

 

 


Zvezda je od starta meča pokazala dominaciju, stekavšu opipljivu prednost od 23:11 već u prvoj četvrtini. Iako je domaćin uspeo da se vrati u egal, Zvezda je uspela da zadrži prednost. U drugom poluvremenu, crveno-beli su održali prednost, a igrač Dalibor Ilić je svojim poenima dodatno učvrstio vođstvo ekipe.

U sastavu Crvene zvezde pojavio se i Jago dos Santos, a pored Nedovića, odličnu igru pružili su i Mitrović, Smart, Lazić i ostali igrači. U ostalim mečevima 26. kola ABA lige, Cedevita Olimpija je pobedila Cibonu rezultatom 97:72, dok je ekipa Budućnosti ostvarila pobedu nad Studentskim centrom rezultatom 93:80. Mega je pobedila Igokeu 92:78, Borac je savladao ekipu Krke rezultatom 101:83, a FMP je bio bolji od Mornara 111:94.

Ekipa Crvene zvezde sada se priprema za naredni meč, u kojem će se suočiti sa ekipom Studentskog centra u četvrtfinalu, obećavajući da će nastaviti sa svojom ubedljivom igrom.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading