OSTOJA MIJAILOVIĆ SE NE UZDA U ZVEZDU: "Ne verujem da treba IKOME DA SE ZAHVALJUJEM"!

Autor:

Sport

07.04.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas", ističe srpski biznismen.

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE NE UZDA U ZVEZDU: "Ne verujem da treba IKOME DA SE ZAHVALJUJEM"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaši Partizana su sami sebi skrojili crnu budućnost. Prvo su ispustili pobedu protiv Olimpijakosa, a onda dočekali da Fenerbahče podbaci protiv Efesa i tako natera "parni valjak" da se uzda u večitog rivala, Crvenu zvezdu.

Crno-belima je potrebna pobeda kluba sa Malog Kalemegdana protiv turskog tima, kako bi se eventualnim trijumfom našli u TOP 10 i i zborili doigravanje u plej-inu. 

Ipak, prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović ne veruje da je ovakav ishod realan i naglašava da će Zvezda ovaj meč igrati "za sebe". 

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- Jeste ta situacija atraktivna za medije, ali realnost je ipak drugačija. Oni će tu utakmicu igrati za sebe, na kraju sezone u kojoj su najveći deo proveli u donjem delu tabele. Mislim da su pre svega okrenuti sebi i analizi sezone u kojoj su potpisali 13, 14 novih igrača i imali dva trenera... Efesu ta utakmica mnogo znači, Crvenoj zvezdi baš i ne, a i u poslednje vreme im je forma slabija nego na početku sezone. Stoga ne znam koliko je realno očekivati da budu konkurentni u Istanbulu. Kao što rekoh, oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas. Ne vidim da bih ikome za bilo kakav rezultat trebalo da se zahvaljujem. Sa druge strane, naša je obaveza prema navijačima i prema sebi da protiv Valensije odigramo na svom maksimumu i pobedimo - jasan je Mijailović.

Za kraj je prokomentarisao ovu sezonu i naglasio da i dalje želi da sačeka sam kraj Evrolige kako bi se sumirali utisci u celini.

- Kad radite u sportu morate da nosite slavu i poraz na isti način, stalno to govorim! Jedan od dva sportska cilja za ovu sezonu je bio ulazak u TOP osam. Ostalo je još jedno kolo, iako smo svesni da nam izgledi nisu veliki i da ne zavisi sve od nas, hajde da sačekamo, pa da potom pričamo na tu temu! - najavio je Ostoja analizu u slučaju da u četvrtak ili petak Partizan završi sezonu u Evropi.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

07.04.2024 19:27

Uzdajte se u,, navijače,,