SADA JE POTPUNO POSTALO JASNO! Crvena zvezda dobila STRAŠNO POJAČANJE uoči plej-ofa!

Autor:

Sport

07.04.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je iko sumnjao, ne mora više da se brine.

SADA JE POTPUNO POSTALO JASNO! Crvena zvezda dobila STRAŠNO POJAČANJE uoči plej-ofa!

Foto: Republika

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju protiv Splita u gostima u okviru poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige. Za sada, rezultat potpuno ide na ruku Beograđanima jer su otišli na odmor sa veoma sigurnih +12 (49:37). 

Ono što može da raduje Zvezdaše, jeste činjenica da je debitovao dugoiščekivani Trej Tompkins. Nekadašnji šampion Evrope sa Realom iz Madrida je stigao u prestonicu Srbije kao renomirani evroligaški kadar, ali je takođe imao veliku manu u vidu pauze od skoro godinu dana. 

Iako su mnogi sumnjali da će moći da napravi doprinos posle tolike apstinencije od parketa, Trej za sada dokazuje potpuno suprotno kritičarima. 

 

 

U prvom delu igre je za nekih šest minuta postigao četiri poena i uhvatio jednu loptu. Možda na prvi pogled deluje skromno, ali u pitanju je neko ko veoma dugo nije kročio na parket, a ako je ovo prvi doprinos, nesumnjivo je da će u skorije vreme pokazati u potpunosti zbog čega je doveden. 

Inače, trenutno je najaktivniji na duelu Nemanja Nedović. Bek sa Malog Kalemegdana se nalazi u strašnoj formi u poslednje vreme - kao da ga je ispadanje iz Evrolige opustilo i dalo mu prostora da se razigra. Za sada na meču sa Splićanima ima 11 poena, a prati ga Jago Dos Santos sa  devet koševa. Njegov učinak možda i najviše raduje delije, s obzirom da se tek vraća posle povrede sinusne kosti i potresa mozga protiv Makabija. 

Podsećamo, utakmica za prvaka Srbije, dakle, nema takmičarski značaj. Split, s druge strane, želi senzaciju na svom parketu i u slučaju pobede plasiraće se u plej-of sa osme pozicije, dok će u slučaju poraza umesto njih iznad crte završiti Studentski centar. Hrvatski klub, inače, punih 12 godina nije savladao crveno-bele, koji imaju neumoljivu statistiku u svoju korist i ona glasi - 19:2 za crveno-bele.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading