Proglašena lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za izbore u Beogradu

Autor:

Vesti

07.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva proglašena izborna lista za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda

Proglašena lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za izbore u Beogradu

Foto: ST/Tamara Pavišić


Gradska izborna komisija proglasila je danas izbornu listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" kao prvu proglašenu izbornu listu za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su raspisani za 2. jun. Na glasačkom listiću, ova lista će biti pod brojem 1. U rešenju o proglašenju liste, objavljenom na sajtu Republičke izborne komisije, istaknuto je da je Gradska izborna komisija zaključila da ova izborna lista ispunjava sve zakonom propisane uslove za proglašenje.

Potpisana koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra"

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" sa impresivnih oko 20.000 potpisa podrške za beogradske izbore, koji će biti održani 2. juna. Koaliciju "Aleksandar Vučić - Beograd sutra'' čine SNS, SPS, SDP Srbije, PUPS, Zeleni Srbije, SRS, Zdrava Srbija, Jedinstvena Srbija, Pokret socijalista, Srpska narodna partija, Srpska stranka Zavetnici, Samostalna srpska stranka i Savez vojvođanskih Mađara.

Ova lista je prva proglašena za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, stoga privlači pažnju javnosti kao početak političke trke koja će se odigrati na beogradskoj političkoj sceni. Osim što je prva, lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" se ističe i po širokom spektru političkih stranaka koje je okupila, što ukazuje na značajnu podršku koju uživa.

Očekuje se da će izbori za odbornike Skupštine grada Beograda biti veoma zanimljivi, a proglašenje ove izborne liste predstavlja samo početak političke borbe koja će uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Trajan

07.04.2024 19:01

Ovo je lista koja će dobiti ubedljivo najveću podršku naroda.

Ena

07.04.2024 19:04

Sa Vučićem na čelu do pobede u Beogradu.

Milan

07.04.2024 19:17

I naravno u junu prvi.

Peca

07.04.2024 19:22

Kreće pobednička kampanja, snažno, snažnije nego ipak, SNS nastavlja sa svim dobrim stvarima koji je započeo, ali i sa novim planovima za bolje sutra Beograda