MENJA SE FORMAT ADMIRALBET ABA LIGE! Dubai ulazi, evo šta još NIJE VIŠE ISTO!

Autor:

Sport

05.04.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena je nova sednica.

MENJA SE FORMAT ADMIRALBET ABA LIGE! Dubai ulazi, evo šta još NIJE VIŠE ISTO!

Foto: Twitter/Printscreen/ABA liga

ABA liga

Održana je nova sednica Skupštine AdmiralBet ABA lige, koja je donela značajne promene u izgledu takmičenja od naredne sezone. Glavne odluke odnose se na ulazak Dubaija,kao i proširenje takmičenja. Sednica je održana putem "Zoom" aplikacije petog aprila 2024, a donete odluke imaju za cilj dalji rast i razvoj takmičenja kako u poslovnom tako i u sportskom aspektu.
 

Saopštenje prenosimo u celosti:

Republika

Foto: Starsport

Partizan i Zvezda u regionalnoj ligi

- Na Skupštini ABA Lige j.t.d., održanoj putem Zoom aplikacije 5. aprila 2024, usvojen je niz odluka o promenama i dopunama u partnerskom sporazumu Kompanije, sve u cilju daljeg rasta i razvoja Kompanije kako u poslovnom tako i u sportskom aspektu.

- Skupština ABA Lige j.t.d. donela je odluku da će AdmiralBet ABA Liga imati 16 učesnika od sezone 2024/25 do sezone 2029/30, kao i da će povećati limit za najveći mogući broj učesnika iz jedne zemlje sa trenutnih pet (5) na šest (6) klubova.

U skladu sa odlukom članova Kompanije, u sezoni 2024/25, AdmiralBet ABA Liga će biti sastavljena od:

- 14 timova (14) iz trenutne (2023/24) sezone

- jedan tim će biti ekipa koja osvoji trofej prvenstva NLB ABA Lige 2 u sezoni 2023/24

-  jedan tim je KK Dubai

- Skupština ABA Lige j.t.d. jednoglasno (prisustvo 9 od 11 članova, bez prisustva Budućnost VOLI i Partizan Mozzart Bet) usvojila je odluku da svi članovi Kompanije dostave punomoć i izvode iz sudskog registra u narednih 7 dana, kako bi KK Derby mogao biti registrovan kao član Kompanije u najkraćem mogućem roku, a Borac i Split mogli biti registrovani kao članovi od 15. juna 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading