ZVEZDA ĆE POKORITI PARTIZAN AKO ON BUDE NA NIVOU! Evo KO je crveno-belima NAJPOTREBNIJI da se osvoji Jadran!

Autor:

Sport

02.04.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se "najslađem" delu sezone.

ZVEZDA ĆE POKORITI PARTIZAN AKO ON BUDE NA NIVOU! Evo KO je crveno-belima NAJPOTREBNIJI da se osvoji Jadran!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć Studentski centar na svom terenu u 25. kolu AdmiralBet ABA lige razultatom 94:76. Ovom pobedom, klub sa Malog Kalemegdana je obezbedio prvu poziciju u šampionatu Jadrana jednu rundu pre kraja regularnog dela.

Među izabranicima Janisa Sferopulosa najbolji je bio Nemanja Nedović koji je ubeležio 16 poena i osam asistencija. Pored njega, istakao se Adam Hanga. Mađarski internacionalac već neko vreme igra sjajnu košarku, a sada je to potvrdio ubacivši 15 poena.

Republika

Foto: star sport

Nedović protiv Partizana

Ipak, čini se da ozbiljan preporod u igri doživljava prvi od dvojice pomenutih. Naime, Nemanja Nedović na prethodnih šest mečeva nije beležio manje od 16 poena. A protivnici nisu bili baš previše laki. SC Derbi sinoć, a pre toga Real Madrid, Mega, Virtus, Panatinaikos i Cibona - to su timovi kojima je bek crveno-belih dao 16 ili više poena.

Ovako je glasio njegov učinak:

Crvena zvezda - Cibona 16 poena

Crvena zvezda - Panatinaikos 19 poena

Crvena zvezda - Virtus 25 poena

Crvena zvezda - Mega 16 poena

Crvena zvezda - Real Madrid 30 poena

Crvena zvezda - SC Derbi 16 poena

Ono što je još bolja vest za sve delije jeste da se plej-of približava, a da Nedović diže formu i pruža najbolje partije od početka sezone. Time može pogurati i ostatak tima da igra na istom nivou. Očekuje nas "paklen" plej-of, a videćemo hoće li Nemanja uspeti da pogura svoju Zvezdu do prvog trofeja u AdmiralBet ABA ligi za vreme svog mandata na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading