POTPUNO LUDILO U SUPERLIGI SRBIJE! TRI gola viđena za ŠEST minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav početak meča je viđen!

POTPUNO LUDILO U SUPERLIGI SRBIJE! TRI gola viđena za ŠEST minuta! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Arenasport

Utakmica između Novog Pazara i TSC-a odmah je počela spektakularno, sa čak tri gola postignuta u rasponu od samo šest minuta. Gosti iz Bačke Topole poveli su golom Miloša Pantovića, ali je Adem Ljajić brzo uzvratio sjajnim udarcem koji je podsetio na njegove najbolje dane u karijeri. Sa sigurnošću koju poseduje iskusni fudbaler, Ljajić je zatresao mrežu protivnika još jednom, ovog puta realizujući penal i postavivši rezultat na 2:1 u korist Novog Pazara.

Značajnu ulogu u prvom delu igre imao je Petar Stanić, koji je asistirao kod oba gola TSC-a, pre nego što je Ćirković poravnao rezultat. Njegova precizna dodavanja omogućila su saigračima da postignu pogotke i izjednače rezultat pre odlaska na odmor. Stanićeva igračka inteligencija i sposobnost da kreira šanse za svoj tim istakli su se tokom ove utakmice.


U nastavku, obe ekipe su pružile snažnu igru, ali nisu uspele da pronađu put do mreže protivnika. Pritisak i uzbuđenje nastavili su se do poslednjeg minuta, ali rezultat se nije promenio, pa je prvo poluvreme završeno sa 2:2. Ova neizvesna utakmica opravdala je epitet derbija kola i pružila navijačima uzbudljiv fudbalski spektakl.


Utakmica između Novog Pazara i TSC-a definitivno je bila jedna od najuzbudljivijih utakmica ovog kola Superlige Srbije. Spektakularan početak, značajna uloga Petra Stanića u stvaranju prilika za TSC, kao i neizvesno drugo poluvreme čine ovaj meč vrednim pažnje fudbalskih entuzijasta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading