MILVOKI MOŽE I BEZ JANISA! Portis ZASENIO Duranta! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvokija pobedili su Finiks rezultatom 140:129 na svom parketu.

MILVOKI MOŽE I BEZ JANISA! Portis ZASENIO Duranta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Baksi su dočekali Sanse i upisali novi trijumf pred svojim navijačima. Gledaoci su možda bili uskraćeni za duel Janisa Adetokumpa i Kevina Durenta, ali je zato na visini zadatka bio Bobi Portis.

On je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 31 poena i deset skokova, isti broj poena imao je Lilard koji je na dodao 16 dodavanja. U poraženom sastavu zapažene role imali su Bil sa 28 poena i sedam uhvaćenih lopti, Alen je upisao tri poena manje uz osam skokova, dok je Buker brojao do 23.

Član reprezentacije SAD na prethodnom Mundobasketu u Manili preuzeo je odgovornost u odsustvu prve zvezde Milvokija. Krilni centar bio je najbolji akter prvog poluvremena i najzaslužniji za veliku prednost Baksa.

Uvodna deonica je bila ujednačena, kada se vodio dvoboj na relacaiji Portis-Buker, da bi Milvoki dodao gas u drugoj deonici. Nišanske sprave je tokom drugog kvartala namestio Lilard, što je rezultiralo serijom domaćeg tima za +22 pred odlazak na poluvreme.

Bledo izdanje Kevina Durenta, nadomestio je Grejson Alen koji je uneo energiju u igru Finiksa kojom je prednost domaćeg sastava počela da se topi. Približili su se Sansi na jednocifren minus više puta tokom treće deonice, ali je Lilard nastavio gde je stao pred kraj prvog poluvremena i doneo Baksima plus 15 pred početak odlučujućeg perioda igre.

Uz Alena i Bukera raspucao se i Bil tokom poslednje deonice, pa su gosti stigli samo na minus 10 i dugo pokušavali da ponovo priđu rivalu, kako bi utakmicu uveli u neizvesnu završnicu.

Sredinom poslednjeg kvartala, Sansi su prišli na minus sedam, ali je usledio odgovor Baksa preko Bizlija čime je vođstvo domaćeg sastava ponovo bilo dvocifreno. Tu je bio kraj svih nadanja Finiksa da može da izbegne poraz u ovom duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading