MAGIJA SMARTA USRED DRAŽENOVOG DOMA! Pogledajte ČUDESNU TROJKU Zvezdinog Amerikanca! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodio je sa velike udaljenosti šut za tri poena.

MAGIJA SMARTA USRED DRAŽENOVOG DOMA! Pogledajte ČUDESNU TROJKU Zvezdinog Amerikanca! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/ABA legaue

Crvena zvezda sigurno grabi ka novoj pobedi u AdmiralBet ABA ligi, pošto ima ubedljivu prednost protiv Cibone u Zagrebu.

Samo u prvoj četvrtini odolevao je hrvatski tim izabranicima Janisa Sferopulosa, koji su u drugoj deonici prvi put pobegli na dvocefirenu prednost i više je nisu ispuštali.

Kako je meč tekao, rasla je i prednost kluba sa Malog Kalemegdana, a ton sjajnoj igri davao je Džavonte Smart.

Amerikanac je u ovom meču pokazao zašto ga je Zvezda angažovala, pošto je sa trenutnih 14 poena ubedljivo najbolji akter utakmice u "Draženovom domu".

Koliko je fenomenalan u okršaju sa zagrebačkim timom, Smart je pokazao i u jednom napadu Zvezde, kada je sa velike udaljenosti, sa gotovo devet metara pogodio šut za tri poena.

Pogledajte u video prilogu, kako je Džavonte završio jednu od mnogih uspešnih akcija Sferopulosove ekipe.

Ukoliko trijumfuje, a na najboljem je putu da to učini, Zvezda bi jednom nogom obezbedila lidersku poziciju pred start plej-ofa i napravila odličnu uvertiru pred duplo kolo Evrolige i dolazak atinskog Panatinaikosa (sreda, 20.00) i Virtusa iz Bolonje dva dana kasnije (19.00).

Nasuprot sjajnim rezultatima u AdmiralBet ABA ligi, crveno-beli su gotovo bez šansi za plasman u plej-in najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, u kome su nedavno poraženi od Makabija iz Tel Aviva na svom parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading