POLUVREME U ZAGREBU! Smart i Nedović VODE Zvezdu ka novoj POBEDI! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju veliku prednost posle 20 minuta.

POLUVREME U ZAGREBU! Smart i Nedović VODE Zvezdu ka novoj POBEDI! (VIDEO)

Foto: Starsport

smart

Košarkaši Crvene zvezde igraju utakmicu 23. kola AdmiralBet ABA lige protiv Cibone u Zagrebu, a na poluvremenu vode rezultatom 42:30.

Iako su nešto lošije ušli u meč, dozvolivši domaćinu da na startu susreta dođe do blage prednosti (11:7), izabranici Janisa Sferopulosa su mini serijom 0:6 preokrenuli rezultat u svoju korist, a na prvi mali odmor otišli sa najvećih do tada sedam razlike (14:21).

Nastavila je Zvezda da dominira i u drugom poluvremenu, razigrani su bili Džavonte Smart i Nemanja Nedović koji su davali ton igri crveno-belih i gurali ih ka dvocifrenom vođstvu, do kojeg su došli početkom ove deonice 16:26.

Novom mini-serijom, crveno-beli su pobegli na +12 i poveli 19:31, ali se Cibosi nisu predavali.

Bivši igrač Crvene zvezde i Partizana držao je domaćina u igri i već do poluvremena postao jedini dvocifren u svom timu.

Ipak, odgovorili su gosti preko raspoloženog Smarta trojkom i "umirili" domaću publiku, a Begrađane vratili na 12 koševa više, da bi poenima Ilića ostvarili maksimalnih 14 poena prednosti (28:34).

Ukoliko trijumfuje, a na najboljem je putu da to učini, Zvezda bi jednom nogom obezbedila lidersku poziciju pred start plej-ofa i napravila odličnu uvertiru pred duplo kolo Evrolige i dolazak atinskog Panatinaikosa (sreda, 20.00) i Virtusa iz Bolonje dva dana kasnije (19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading