PODATAK ZA NEVERICU! Samo JEDAN igrač je bio KONSTANTNO u SASTAVU Zvezde ove sezone! Nećete VEROVATI ko je u pitanju!

Autor:

Sport

15.03.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije preskočio nijedan meč crveno-belih.

PODATAK ZA NEVERICU! Samo JEDAN igrač je bio KONSTANTNO u SASTAVU Zvezde ove sezone! Nećete VEROVATI ko je u pitanju!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde od početka sezone biju bitku s povredama, pa se gotovo ni na jednoj utakmici nije desilo da šampion Srbije ima na raspolaganju kompletan roster.

U poslednjem duelu protiv Makabija iz Tel Aviva nije bilo povređenih Miloša Teodosića, Nikole Topića, kapitena Branka Lazića, Nemanje Nedovića i Treja Tompkinsa.

Kada se na sve to doda da je Brazilac Jago dos Santos doživeo potres mozga, zbog čega će propustiti naredni meč AdmiralBet ABA lige protiv Cibone, jasno je da šef stručnog štaba Janis Sferopulos ponovo neće moći da računa na kompletan igrački kadar.

Foto: Starsport

Rokas Gedraitis

Ipak, treba reći da je samo jedan igrač Zvezde uspeo od starta sezone da na svakom susretu bude u zapisniku, a to je Rokas Gedraitis!

Litvanac nijednom nije bio van ekipe, po čemu je ubedljivo najstandardniji košarkaš tima sa Malog Kalemegdana.

Foto: printscreen

Nikola Topić i Miloš Teodosić

Crvena zvezda u nedelju gostuje Ciboni u Zagrebu, u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige. Lider ubedljivo vodi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i samo tri poraza, pa će u plej-of fazu, sve je izvesnije, ući sa prve pozicije.

Nasuprot tome, Zvezda je izgubila sve šanse da se nađe u plej-inu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, posle izgubljenog duela od "Ponosa Izraela".

Podsetimo, crveno-beli su u poslednjem susretu Evrolige poraženi od Makabija iz Tel Aviva, iako su u jednom trenutku imali i 18 poena prednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading