NOVAK SE HITNO OGLASIO! Razlog je bio NAJBOLJI trojkaš svih vremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stef Kari impresionirao rekordera po broju Trend slem titula.

NOVAK SE HITNO OGLASIO! Razlog je bio NAJBOLJI trojkaš svih vremena! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković iskoristio je pauzu između turnira da uživa u drugom sportu.

Naime, prvi reket ATP liste je prisustvovao NBA duelu Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, gde je imao priliku da se sretne sa košarkaškom zvezdom Stefom Karijem.

Tokom njihovog susreta, razmenili su dres i reket, pri čemu je Nole Kariju poklonio reket, dok je od Stefona dobio njegov dres sa potpisom.

Snimak njihovog prijateljskog ćaskanja postao je viralan, privukavši pažnju ljubitelja sporta širom sveta.

Nakon toga, Novak se oglasio na društvenim mrežama, deleći snimak susreta uz emotikon ruku koje aplaudiraju. Ovaj gest izazvao je veliku pažnju javnosti i pokazao sportski duh i prijateljstvo između dva vrhunska sportiste.

Posle eliminacije u Indijan Velsu, Đoković je odlučio da propusti turnir u Majamiju kako bi se što bolje pripremio za sezonu na šljaci. Prvi turnir na kojem će ponovo izaći na teren biće Monte Karlo sredinom aprila, a ova pauza pruža mu priliku da se fokusira na treninge i pripremi se za naredne izazove.

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena eliminisan je u trećem kolu Mastersa Indijan Vels od kvalifikanta i "laki luzera" Luke Nardija iz Italije, kojeg je odmah potom u narednoj rundi izbacio Tomi Pol iz Sjedinjenih Američkih Država.

Amerikanac je zaustavljen u polufinalu, od prošlogodišnjeg finaliste Danila Medvedeva iz Rusije, koji će od 22 časa protiv branioca titule Karlosa Alkaraza iz Španije pokušati da se osveti drugom teniseru planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading