GORE DRUŠTVENE MREŽE! Koga su NAVIJAČI videli u Los Anđelesu - Novaka ili Majkla? Neverovatna SLIČNOST između Đokovića i glumca UZBURKALA javnost!

Autor:

Sport

04.03.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada se do sada nisu sreli na nekom događaju.

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Koga su NAVIJAČI videli u Los Anđelesu - Novaka ili Majkla? Neverovatna SLIČNOST između Đokovića i glumca UZBURKALA javnost!

Foto: profimedia/Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se priprema za Masters turnir u Indijan Velsu.

Međutim, pre početka takmičenja, Nole je odlučio da se opusti i provede vreme u društvu poznatih ličnosti, ali i da poseti neke od najvećih sportskih događaja.

Tako se najbolji u istoriji "belog sporta" pojavio na utakmici LA Galaksija, gde se Novak družio sa fudbalerom Dejanom Joveljićem i košarkašem Vladom Divcem. Ovo okupljanje sportskih velikana sigurno je privuklo pažnju ljubitelja sporta širom sveta.

Ubrzo posle tog duela, srpski as je takođe prisustvovao NBA utakmici na kojoj je bodrio Nikolu Jokića. Tokom ovog događaja, Novak je imao priliku da se sretne sa proslavljenim glumcem Nikolom Đuričkom, ali je takođe privukao pažnju javnosti svojim neobičnim izborom naočara.

 

 

Slika sa meča Lejkersa i Denvera postala je hit na internetu, jer je Đoković nosio naočare koje su izazvale lavinu komentara. Tviter stranica "We Are Tennis" je čak napravila poređenje između Novaka i holivudskog glumca Majkla Englera, ističući njihovu neverovatnu sličnost sa naočarima.

- Da li je neko od vas video Novaka Đokovića i Englera zajedno u jednoj prostoriji - stoji u opisu fotke, na kojoj su glumac i teniser s naočarima bili identični.

Ova neobična situacija izazvala je osmehe širom sveta, a brojne svetske zvezde su se pridružile u deljenju ove zanimljive fotografije. S obzirom na to da je Novak Đoković već poznat po svom smislu za humor, nije iznenađenje što je ova slika postala viralna.

Ipak, Nole još uvek nije imao priliku da se sretne na nekom događaju sa svojim dvojnikom Englerom, koji je takođe veoma uspešan, ali kao glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading