RUSKI SPECIJALCI U AKCIJI: Komšije čule vapaje osmogodišnjeg dečaka za pomoć! Dečak (8) bio bez hrane, majka ga zaključala (VIDEO)

Autor:

Svet

04.03.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasavanje osmogodišnjeg dečaka iz Novosibirska

RUSKI SPECIJALCI U AKCIJI: Komšije čule vapaje osmogodišnjeg dečaka za pomoć! Dečak (8) bio bez hrane, majka ga zaključala (VIDEO)

Foto: printskrin


Osmogodišnji dečak iz Novosibirska doživeo je pravu dramu kada ga je njegova rođena majka zaključala u stan, ostavljajući ga samog i bez hrane. Kroz dva dana provedena u zatvorenom prostoru, mali školarac je bio suočen sa strahom i glađu, sve dok ga nisu spasili ruski specijalci.

Vapaji za pomoć koji su doprli do komšija

Srećom, vapaji za pomoć osmogodišnjeg dečaka doprli su do njegovih komšija, koji su ih čuli sa svog balkona. Odmah su reagovali i pozvali Ministarstvo za vanredne situacije, čime su pokrenuli lanac događaja koji je rezultirao spasavanjem dečaka iz neprijatne situacije.

 

 


Reakcija ruskih specijalaca

Ruski specijalci su brzo reagovali na poziv za pomoć, pružajući neophodnu podršku dečaku i osiguravajući da bude bezbedan. Njihova hrabra akcija omogućila je da dečak bude spasen i da se vrati u sigurnost.

Posledice boravka dečaka bez hrane i nadzora

Dva dana provedena sam u stanu bez hrane i nadzora ostavili su dubok trag na osmogodišnjeg dečaka. Iskustvo straha i gladi sigurno će imati posledice na njegovo emotivno i fizičko blagostanje, te će mu biti neophodna podrška i pažnja kako bi prevazišao ovu traumu.


Spasavanje osmogodišnjeg dečaka iz Novosibirska predstavlja podsetnik na važnost brze reakcije u vanrednim situacijama. Takođe, ističe i značaj podrške zajednice u pružanju pomoći onima kojima je potrebna. Nadamo se da će dečak dobiti neophodnu podršku i pažnju kako bi prevazišao traumu koju je doživeo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading