NAGETSI SE PROŠETALI PORED JUTE! Džezeri NEMOĆNI protiv Jokića i Marija!

Autor:

Sport

10.03.2024

05:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego laka pobeda Denvera.

NAGETSI SE PROŠETALI PORED JUTE! Džezeri NEMOĆNI protiv Jokića i Marija!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa trijumfovali su protiv Juta Džeza na domaćem terenu rezultatom 142:121.

Nikola Jokić je bio ključni igrač utakmice, postigavši 26 poena, uz 6 skokova i 8 asistencija. Njegova izvanredna igra doprinela je ubedljivoj pobedi Denver Nagetsa, a Jokić je još jednom pokazao svoje izuzetne košarkaške veštine.

 


Ekipa Denvera je bolje ušla u utakmicu serijom 13:4 na otvaranju, tokom koje je četiri poena ubacio Nikola Jokić. Košarkaši Jute nisu uspevali da pruže adekvatan otpor tokom prve četvrtine, pa je prednost Nagetsa odatle samo dalje rasla, a ovaj period igre su priveli kraju rezultatom 38:22.
 

 

 

 


Noćna mora ekipe Jute nastavljena je i na otvaranju druge četvrtine, kada su košarkaši Denvera uspeli da naprave novu veliku seriju poena od 13:0, i na poluvremenu su imali prednost rezultatom 78:44.

U trećoj četvrtini, košarkaši Jute su uspeli da umanje zaostatak na 16 poena razlike, ali su Nagetsi i dalje vodili rezultatom 92:88.

Tokom poslednje četvrtine, košarkaši Denvera su ponovo stegli odbranu i podigli ritam utakmice, što je rezultiralo ubedljivom pobedom rezultatom 142:121. Nagetse je predvodio Marej sa 37 poena, dok je Jokić ubacio 26 poena uz šest skokova i osam asistencija.

 

Ovaj trijumf predstavlja značajan povratak Denver Nagetsa u seriju dobrih igara nakon trenutnog "zamora materijala" koji su doživeli porazom od Finiksa. U narednim utakmicama, ljubitelji košarke sigurno mogu očekivati još uzbuđenja i vrhunsku igru Nikole Jokića i njegovog tima

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading