HIT POTEZ SRBINA! Poznati novinar otkrio KAKO je Nikola Jokić PREVARIO SUDIJE!

Autor:

Sport

08.03.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snalažljivost je ponekad ključ uspeha.

HIT POTEZ SRBINA! Poznati novinar otkrio KAKO je Nikola Jokić PREVARIO SUDIJE!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su sinoć savladali Boston u okršaju ekipa koje se projektuju za NBA finale rezultatom 115:109. 

Mnogi su bili fascinirani statistikom Nikole Jokića, koji je nastavio sa sjanjnim partijama ubeleživši tripl-dabl sa 32 poena 12 skokova i 11 asistencija. Ipak, pored njegove monstruozne igre, Somborac je pokazao da njegov košarkaški IQ dominira i kada je potrebno praviti "krivine". 

Naime, poznati novinar blizak Denver Nagetsima, Harison Vind, na svom profilu na društvenoj mreži "X" podelio je video snimak Nikole Jokića na kome uspešno "vara" sudije. 

Vind je naveo da se na snimku vidi naš reprezentativac kako simulira vezivanje pertle tik uz sudiju, kako bi kupio vreme svojoj ekipi.

 

 

Nagetsi su u prelomnom trenutku pri rezultat 79:70 želeli da zatraže čelindž, misleći da je njihova lopta. Ipak, da bi bili sigurni, gledali su u monitor iznad terena, što bi im sudija zabranio, ali je Nikola kupio vreme tako što je vezivao pertlu i samim tim pružao prostora Melounu da proceni. 

Ovo samo dokazuje koliko je Jokić inteligentan igrač, ne samo zbog svog pregleda igre i kretnje, već i zbog domišljatosti u kriznim situacijama. 

Denver Nagetsi su zaključno sa ovim mečom ostvarili sedam pobeda u poslednjih osam mečeva, potvrđujući svoju odličnu formu nakon Ol-star pauze. Ovom pobedom izjednačili su se sa Oklahomom na 43 pobede, dok je Minesota otišla na 44 posle trijumfa nad Indijanom rezultatom 113:111.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading