NIKOLA JOVIĆ BESNEO NA SUDIJE! SKANDALOZNO: IZBAČEN BEZ RAZLOGA?!

Autor:

Sport

06.03.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je odoleti utisku da nije bilo mnogo argumenata za faul na prvom mestu.

NIKOLA JOVIĆ BESNEO NA SUDIJE! SKANDALOZNO: IZBAČEN BEZ RAZLOGA?!

Foto: FIBA

Nikola Jović

Na interesantnoj utakmici između Majamija i Detroita (118:110), mladi Nikola Jović privukao je pažnju publike svojim nastupom. Iako je bio starter na ovom meču, bivši košarkaš Mege je dobio tehničku grešku, koja ga je na kraju odstranila sa terena.

 

 


Na pet minuta do kraja treće četvrtine, Jović se našao u duelu ispod koša sa Stjuartom, a sudije su odlučile u korist košarkaša Majamija, što je izazvalo negodovanje kod mladog igrača. Ova situacija je kulminirala drugom tehničkom greškom, koja je rezultirala Jovićevim izlaskom sa terena. Očigledno je da mladi igrač ima jaku volju i želju za dokazivanjem, ali ponekad je teško suzdržati emocije u intenzivnim trenucima utakmice.

Nakon što je izbačen sa terena, Nikola Jović je završio meč sa osam poena, četiri skoka i dve asistencije. Ovo iskustvo će mu svakako poslužiti kao lekcija i prilika za lični rast i razvoj.

Usporeni snimak situacije izazvao je kontroverze, a komentatori su istakli da u NBA ligi nema mesta za prigovore, te da je to razlog za dobijanje tehničke greške. Međutim, jedan od komentatora je izrazio saglasnost sa Jovićem, postavljajući pitanje gde je bio kontakt u situaciji koja je dovela do tehničke greške.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džimi Batler sa impresivnih 26 poena, dok su Adebajo i Robinson doprineli sa po 18 poena. Sa druge strane, Kaningem je ubacio 23 poena, a Fontekija 22, pokazujući takođe izuzetnu igru.

Nikola Jović je definitivno pokazao svoj potencijal na ovoj utakmici, a njegov rad i trud će se sigurno isplatiti u budućnosti. Pratimo sa nestrpljenjem kako će se razvijati karijera ovog mladog talenta u NBA ligi. Za više sportskih informacija, posetite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading