JOKIĆ PRIČAO O SARADNJI SA DOUŽEROM: On je imao JEDAN problem!

Autor:

Sport

05.03.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Voleo sam da igram sa njim"

JOKIĆ PRIČAO O SARADNJI SA DOUŽEROM: On je imao JEDAN problem!

Foto: USA Today Sports

Pi Džej Doužer - Nepotpun potencijal zbog povreda

Nikola Jokić otkrio je detalje o svom iskustvu deljenja svlačionice sa Pi Džej Doužerom, aktuelnim košarkašem Partizana. Jokić je istakao da je uživao u saradnji sa Doužerom, ističući njegovu svestranost i timski duh. Međutim, naglasio je da su povrede bile najveći problem ovog talentovanog igrača, ističući da je siguran da bi Doužer i dalje bio deo Denver Nagetsa da nije bilo problema sa povredama.

- Njegov najveći problem su bile povrede, da se nije to događalo verujem kako bi i dalje bio sa Denver Nagetsima. Voleo sam da igram sa Pi Džej Doužerom, može da pokrije više pozicija, sjajan je timski igrač. Bio je zaista dobar igrač za našu ekipu. Zaista sam uživao da igram sa njim - rekao je Jokić.

Republika

Foto: Starsport

Pi-Džej Doužer protiv Žalgirisa


Doužer, koji ove sezone nastupa u Evroligi, beleži prosečno devet poena, tri skoka i tri asistencije po utakmici. Iako je pokazao svoj talenat na terenu u NBA, činjenica da su ga povrede sprečile da ostvari pun potencijal ostaje kao gorak ukus u uspomenama na njegovu karijeru.


Pi Džej Doužer - Talentovani igrač sa višestrukim sposobnostima

Pi Džej Doužer je tokom svoje karijere pokazao sposobnost da pokrije više pozicija na terenu, što ga čini izuzetno vrednim igračem za svaku ekipu. Njegova sposobnost da doprinese timskoj igri i prilagodi se različitim zahtevima terena čini ga dragocenim dodatkom svakom timu.

Iako su povrede bile prepreka na putu ka ostvarenju punog potencijala, Doužer je uspeo da pokaže svoj talenat i doprinosi uspesima Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading