SVI BIRAJU JOKIĆA ZA MVP! LEGENDA ZAGRMELA: Bolji je i od Čemberlena!

Autor:

Sport

02.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ono što Džoker radi u našoj ligi..."

SVI BIRAJU JOKIĆA ZA MVP! LEGENDA ZAGRMELA: Bolji je i od Čemberlena!

Foto: printscreen/x.com

Kevin Garnet: Nikola Jokić je MVP

Legendarni bivši košarkaš, Kevin Garnet, nedavno je pohvalio centra Denver Nagetsa, Nikolu Jokića, nazivajući ga trenutno dominantnijim od Vilta Čemberlena. Bivši košarkaš Bostona, Bruklina i Minesote je istakao da Jokić nije samo atletski dominantan, već i da ruši rekorde, te da je zasluženo glavni kandidat za MVP priznanje ove sezone.

- Biram Jokića za MVP-a… Ono što Džoker radi u našoj ligi, ne samo atletski… On ruši rekorde… Trenutno je dominantniji od Vilta Čemberlena, rekao je Garnet.


Jokićeva impresivna statistika

Nikola Jokić, koji je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Denver Nagetsima, beleži impresivan prosek od 25,8 poena, 12,3 skokova i 9,3 asistencije. Njegova odlična sposobnost da igra na visokom nivou u svim segmentima igre, učinila ga je jednim od najdominantnijih igrača u savremenoj košarci.

Utisak legendarnog košarkaša


Garnet je naglasio da je Jokićev doprinos Denver Nagetsima neupitan, te da je njegova igra ključna za uspeh tima. S obzirom na Jokićevu konstantnu dominaciju na terenu, nije iznenađujuće što ga mnogi smatraju favoritom za osvajanje MVP priznanja ove sezone.

Podsetimo, nakon ovih sjajnih partija, Jokić se učvrstio na prvom mestu u trci za najkorisnijeg igrača lige - MVP. Iza njega se nalazi Šej Gildžus Aleksander, potom Janis Adetokompo, Džejson Tejtum i Luka Dončić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading