JUTROS MU JE JOKIĆ ASISTIRAO ZA POBEDU, A SADA JE DOBIO UŽASNE VESTI: Brat košarkaša Denvera PRIZNAO UBISTVO!

Autor:

Sport

09.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A dan je tako dobro krenuo po njega.

JUTROS MU JE JOKIĆ ASISTIRAO ZA POBEDU, A SADA JE DOBIO UŽASNE VESTI: Brat košarkaša Denvera PRIZNAO UBISTVO!

Foto: Tanjug/AP

Optužba za ubistvo vozača Ubera

Kobejn Porter, brat poznatog košarkaša Denvera Majkla Portera Džuniora, našao se ovog jutra u centru pažnje kada je, optužen za smrt 42-godišnje Keti Lajmon Rotman, priznao krivicu! Incident se dogodio u Koloradu, kada je Kobejn upravljajući automobilom pod uticajem alkohola udario u vozilo kojim je Rotmanova upravljala. Tragično, Rotmanova je izgubila život, ostavljajući iza sebe teško povređenu putnicu koju je prevozila.

Teške optužbe i moguća kazna


Prema izjavama policije, Kobejn Porter je vozio brzinom od 80 milja na sat u zoni gde je ograničenje bilo 50 milja. Takođe, nakon nesreće, bio je evidentno pod uticajem alkohola, a u njegovom automobilu pronađeno je više flaša pića. Sve ove činjenice ozbiljno opterećuju Portera, a prema zakonu, preti mu kazna zatvora do 12 godina.

Reakcija javnosti i porodice

Ova tragedija nije samo pravna, već i emotivna, kako za porodicu nastradale vozačice Ubera, tako i za samog Portera. Sa jedne strane, Rotman je bila samohrana majka, dok s druge strane, Majkl, kome je dan krenuo sjajno nakon pobede nad Lejkersima, moraće da se suočava sa životom bez brata.

 


Suđenje i očekivanja

Nakon što je izjavio da se oseća krivim, sada se čeka izricanje presude. Kobejn Porter treba da se pojavi na izdržavanje kazne 19. aprila, što će biti ključni trenutak u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading