NIKOLA JOKIĆ DOMINIRA NBA LIGOM, ALI SE POKLONIO EVROLIGAŠU! Somborac VELIČA (budućeg) REKORDERA: "ON je NEMILOSRDAN"!

Autor:

Sport

03.03.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći prepoznaju najveće.

NIKOLA JOKIĆ DOMINIRA NBA LIGOM, ALI SE POKLONIO EVROLIGAŠU! Somborac VELIČA (budućeg) REKORDERA: "ON je NEMILOSRDAN"!

Foto: printscreen/x.com

Srpski reprezentativac Nikola Jokić sinoć je uspeo da savlada Los Anđeles Lejkerse, i tako baci pred svoja kolena jednog od najvećih ikada, Lebrona Džejmsa. 

Pobedom rezultatom rezultatom 124:114, Nagetsi su zabeležili šestu pobedu u nizu, i pokvarili "kraljev" jubilej. 

Ipak, jedan rekord drugog igrača, Nikola neće moći da ukalja, tako da je odlučio da mu uputi svoju pohvalu i ukaže poštovanje. 

U pitanju je Majk Džejms, koji je na putu da postane najbolji skorer u istoriji Evrolige. Novinari su upiali Jokića šta misli o ovome, a Somborac je imao samo lepe reči za Amerikanca. 

- To je definitivno teško (oboriti Spanulisov rekord). Spanulis je legenda, a Majk predvodi svoj tim kao nemilosrdni skorer. Monako je bio na fajnal foru prošle godine, jel da? - pitao je Nikola, a potom se zahvalio na pomoći novinaru. 

 

 

Naravno da Džejms nije propustio da pozdravi Jokićeve reči, tako da je podelio video na svoj profil na društvenoj mreži "X", i tako ukazao poštovanje, tamo gde je ono zasluženo. 

Podsetimo, Džejmsu fali samo 12 poena da obori legendarnog grčkog košarkaša, Vasilisa Spanulisa. Trenutno ima 4.444, a sledeću priliku da učini ono što svi očekuju, imaće upravo protiv srpskog kluba, jer Monaku gostuje Crvena zvezda u okviru 28. kola Evrolige u četvrtak. Sigurno je da neće imati lak zadatak, s obzirom da će pred sobom imati prekaljene defanzivce poput Hange i Branka Lazića, ali Džejms je neko ko može svakome da ubaci 20 poena, tako da je malo verovatno da rekord ne padne barem u martu. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading