SLOBU RADANOVIĆA "GEPEKOVALI" ZBOG KOMENTARISANJA PZE: Osvanula uznemirujuća fotografija pred FINALE, pa usledio veleobrt!

Autor:

Zabava

03.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović se našalio sa "hejterima", pa im poslao brutalnu poruku.

SLOBU RADANOVIĆA "GEPEKOVALI" ZBOG KOMENTARISANJA PZE: Osvanula uznemirujuća fotografija pred FINALE, pa usledio veleobrt!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Popularni pevač Sloba Radanović sinoć je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, kada je objavio uznemirujuću fotografiju, kojom je zapravo želeo da se našali sa "hejterima". 

Naime, Sloba je verni fan Beovizije, pa je tako od samog početka komentarisao takmičare, a podršku je pružio Anđeli Ignjatović Breskvici, koja se predstavila pesmom "Gnezdo orlovo".

Javno je isprozivao Filarrija zbog nastupa na "Pesmi za Evroviziju" i podržao Anđelu Ignjatović Breskvicu tokom prve večeri:

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

 

- Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju - napisao je Radanović na svom storiju.

Sinoć, pred sam početak finalne večeri, Sloba je objavio fotografiju kako su ga "gepekovali", ne bi li sprečili njegovo komentarisanje pesama, a zatim je poručio hejterima da im to nije pošlo za rukom, jer svakako stoji iza svog mišljenja. Podržao je, najpre, Breskvicu, a potom i Teya Doru, koja je odnela pobedu sa pesmom "Ramonda".

- Gepekovali me fanovi Evrovizije da ne komentarišem večeras - napisao je Sloba uz fotografiju.

 

Radanović je kasnije ove fotografije uklonio sa svog profila na Instagramu, pa takmičenje, kao i same učesnike, nastavio da komentariše putem svog profila na Tviteru. Kao i uvek, njegove objave su izazvale burne reakcije, a komentari su neprestano stizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading