SLOBA SE OPROSTIO OD STEFANA SAVIĆA: Radanović se oglasio nakon POTRESNIH reči Veljka Ražnatovića!

Autor:

Zabava

28.02.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača slomila ubistvo nesrećnog mladića!

SLOBA SE OPROSTIO OD STEFANA SAVIĆA: Radanović se oglasio nakon POTRESNIH reči Veljka Ražnatovića!

Foto: Ata Images, Youtube MMA savez Srbije

Popularni pevač Sloba Radanović oglasio se na društvenoj mreži Instagram i izrazio svoju žalost zbog ubistva mladog MMA borca Stefana Savića.

- Počivaj u miru - napisao je pevač uz snimak mladog borca.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba Radanović

Prethodno se oglasio Veljko Ražnatović, koji se oprostio od sportiste koji je tragično preminuo, te izrazio svoju ogorčenost.

- Počivaj u miru brate - napisao je Ražnatović na Instagramu, a zatim u drugoj objavi dodao:

- Kakav kukavičluk vlada! Teška smo go*na postali! Nema više junaštva i čojstva, samo izgasirane gradske s*ine u ovom mrtvom izdajničkom gradu. Dokle više Srbin na Srbina? - pitao je Ražnatović.

Republika

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT, ATA images

Stefan Savić, Veljko Ražnatović

Stefan Savić sahranjen je na groblju u Boleču, gde ga je na večni počinak ispratilo preko hiljadu ljudi. Savić je kobne večeri 24. februara bio sa prijateljima u jednom klubu na Dorćolu, u koji su potom stigli i osumnjičeni fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) sa kojima je ubijeni ranije imao konflikt. Navodno, MMA borac se pre dve godine zbog prijatelja umešao u tuči i Daničiću slomio vilicu, pa osumnjičeni od tada želi osvetu.

Ubistvo MMA borca, mladog talenta tog sporta i naše reprezentacije potreslo je ceo grad, jer je u pitanju mladić koji se nikome nije zamerao već je samo trenirao i sledio svoje snove. Ako je sudeći i po njegovim fotografijama na društvenim mrežama on je bio zaljubljen u sport, ponosan što nosi grb svoje zemlje, a samo sedam dana pre zločina, tačnije 17. februara sa svojim trenerom i kolegama bio je u Zagrebu.

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Stefan Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading