POZNATI JUTJUBER NAJAVIO NAJVEĆI ISPIT U KARIJERI! Evo s kakvom LEPOTICOM se priprema za bokserski SPEKTAKL!

Autor:

Sport

29.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga najteži rival otkako je kročio u "magični četvorougao".

POZNATI JUTJUBER NAJAVIO NAJVEĆI ISPIT U KARIJERI! Evo s kakvom LEPOTICOM se priprema za bokserski SPEKTAKL!

Foto: printscreen/instagram

Poznati jutjuber Džejk Pol izazivač je u boksu i sprema se za svoju jubilarnu 10. profesionalnu borbu.

Njegov protivnik će biti bivši šampion "Gold Gloves", Rajan Burlan, čiji skor iznosi impresivnih 17 pobeda i 2 poraza. Ova borba predstavljaće najveći izazov za Pola do sada, čiji je cilj da postane bokserski šampion sveta.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Juta Lerdam i Džejk Pol

Pol je unapred usijao atmosferu za predstojeću borbu objavom provokativnih fotografija sa svojom devojkom Jutom Lerdam na Instagramu. Fotografije su izazvale pažnju javnosti, a Pol je poručio da se oseća u najboljoj formi ikada, nakon intenzivnog trening kampa i četiri uzastopne borbe.

- Za tri dana se borom za familiju Pol, za Jutu, za moj neverovatni tim, za svoju svrhu da promenim bokserski sport. Ovo je moj najiskusniji protivnik do sada, ali znam da će ova moja borba biti najoštrija. Kakav je ovo trening kamp bio, kakva godina, četiri uzastopne borbe jedna za drugom i sada sam u najboljoj formi ikada. Nastavljam da se sve više zaljubljujem u ovaj sport, koji mi je dao novi život i svetlost. Boks, sve ti dugujem, uključujući i vrh glave Rajana Burlanda. Vidimo se na otvorenom treningu - rekao je Pol uz fotografije sa Jutom, ali i sa treninga, gde se pripremao za borbu.

Borba između Pola i Burlana zakazana je za noć između drugog i trećeg marta, očekuje se da će borci izaći u ring oko 03.00 časa po srednjeevropskom vremenu.

Pogledajte još njihovih zajedničkih slika:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading