NAPADNUT JE JER JE ISPRED HOTELA KOSOVO NOSIO TRENERKU SRBIJE: Predsednik BK Sombor se oglasio nakon što je njegov bokser IZBODEN!

Autor: P. Z.

Sport

25.02.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan Knežević osuo paljbu po Pazarcima.

NAPADNUT JE JER JE ISPRED HOTELA KOSOVO NOSIO TRENERKU SRBIJE: Predsednik BK Sombor se oglasio nakon što je njegov bokser IZBODEN!

Foto: INSTAGRAM

U subotu veče, poznati kubanski bokser Antonio Biset, član Bokserskog saveza Srbije, doživeo je napad ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru. Napad se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista, a napadači su koristili oštre predmete, usled čega je Biset zadobio lakše telesne povrede.

Nakon napada, Biset je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde su mu pružene neophodna medicinska pomoć. Srećom, povrede su ocenjene kao lake, ali je ovaj incident sigurno ostavio traga na popularnom bokseru.

Povodom incidenta, oglasio se i Stojan Knežević, predsednik Bokserskog kluba Sombor, čiji je Biset član.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stole Knezevic (@stole.74)

- Kao predsednik BK Sombor posle održanog IV-kola BLSrbije u Novom Pazaru…razmišljao sam šta da napišem….sinoćni incident,gde je naš bokser Antonio Biset uboden u glavu od strane lica iz Novog Pazara…mogu u ime kluba,uprave i takmičara..da saopštim sledeće-od danas,pa dok god sam predsednik kluba nikada više ni jedan bokser nikada neće boksovati u Novom Pazaru…ovakav incident je kvalifikovan kao “lake telesne”povrede…pred hotelom”KOSOVO”, gde smo i napadnuti od 20 lica…dobro je prošlo da neko od dece nije i ubijen…dežurni tužilac u Pazaru-AZRA FETAHOVIĆ…pušta lica koja su nas napala na slobodu…ovo je jedan od pokazatelja da ipak postoji zlo u ljudima koji ne podnose trenerku Srbije i grb Srbijeee….žalosnooo….SAMO DA JE BILO OBRNUTO…DA JE U SOMBORU NAPADNUT BOKSER IZ PAZARA I IZBODEN…/ŠTA BI BILO I KAKO BI SE ZAVRŠILO…VEROVATNO MI BILI KRIV I POHAPŠENI…naravno i razapet na stub sram u svim novinama i institucijamaaa…SVAKA SPORTSKA SARADNJA SA BK N. PAZAR je danas završena! PONOSAN sam na momke koji su bili hrabi i posle svega boksovali danas../i uz to oštećeni od strane sudija na sraman način…ovakvo suđenje nije viđeno ni ZIMBABVEUUU…pogledati na TV ARENA FIGHT (današnji prenos od 17 h..može se vratiti)…sramota da niko nije javno ispred svih institucija i ustanova izašao u javnost i izdao bar saopštenje za javnost…ili da pita za decuuu../LIGA SRBIJE …svrha iste posle napada na decu ..posle idiotskog suđenjaaa…čemu služi…NOVOM PAZARU?????Zaštooo???Da neko bude ubijen ili unakažen….da putujemo 500 km da nas pokradu i oštete???Ali…ima ljudi koji su nam pomogli,ali necu da pišem njihova imena radi njihove sigurnostiii…/ujedno čestitam i našoj mladosti koja je PPVojvodine blistala i opravdala očekivano od njih!!!Bravooo…/pogledajte šta je dečija radosttt…slepciii…ANTONIO BISET-veliki junak…koji je branio sebe,grad i Srbiju u Pazaru…zašto..jer je imao trenerku BK Sombor sa inicijalima SRBIJEEEE... ima Boga - napisao je Knežević na Instagramu.

Antonio Biset je postao popularan u Srbiji zbog svojih bokserkih veština, ali i činjenice da se takmiči pod srpskom zastavom. Njegovo ime postalo je poznato široj javnosti nakon osvajanja pehara na čuvenom takmičenju "Zlatna rukavica" 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milos

26.02.2024 14:07

Brz oporavak i jos brzi zaborav Antoniu na ovaj ruzan dogadjaj. Na zalost ovo je prava slika Srbije... nisi pozeljan u nekm delovima ako nosi boje R.Srbije!!! Sve cestitke treneru Stojanu na uspesima i da ih ima jos vise !!!