DANTEU NE JENJAVA USPOMENA NA ŽELJKA! Evo šta je Egzum rekao o treneru PARTIZANA!

Autor:

Sport

03.03.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zaboravlja svoje iskustvo u Evropi.

DANTEU NE JENJAVA USPOMENA NA ŽELJKA! Evo šta je Egzum rekao o treneru PARTIZANA!

Foto: Starsport

Dante Egzum

Nekadašnji košarkaš Partizana, Dante Egzum, trenutno doživljava rapsodiju u NBA ligi. Iako je doživeo povredu protiv Rajakovićevih Reptorsa, deluje da je konačno uhvatio zalet u karijeri kakav mu je bio potreban, te da u Dalasu igra partije života.

Ipak, čitav put Australijanca, doživeo je prekretnicu u crno-belom dresu. Pod komandom Željka Obradovića pokazao je zašto je nekada bio peti pik na draftu, a ujedno i ukazao da Žoc jednostavno zna kako da koristi igrače, s obzirom da toliko visok nivo igre nikada nije mogao da pokaže u Barseloni. 

U intervjuu za "Mundo Deportivo", govorio je o iskustvu sa evropskim stručnjacima, a naročito o igranju pod Šarunasom Jasikevičijusom.

- Bilo je puno ljudi u različito vreme, ali mislim da definitivno Najdžel Hejs-Dejvis. Imali smo donekle sličnu situaciju, mislili smo na sličan način i tako dalje. Bilo je dobro iskustvo koje smo delili, dvojica momaka sličnih pozadina i iz različitih zemalja - rekao je Egzum.

Foto: Tanjug/AP

Dante Egzum u dresu Dalasa

Potom je pokazao da ne zaboravlja svog nekadašnjeg stručnjaka, pominjući Obradovića. 

- To je bilo za mene okej. Svi evropski treneri su strastveni, pogledajte kako Željko reaguje, ali on je mnogo strastven. Žele da pobede i Šaras je želeo da postigne dobar rezultat i emocije su izlazile iz njega - zaključio je.

Eksum se iz povrede vratio 29. februara protiv Rajakovićevih Reptorsa partijom sa četiri poena i pet asistencija, a ove sezone ima prosek od 8.9 poena, 2.8 skokova i 2.9 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading