VRAĆA SE U SRBIJU: Nećete verovati za koga potpisuje ljubimac grobara!

Autor: P. Z.

Sport

26.02.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac pronašao novi klub.

VRAĆA SE U SRBIJU: Nećete verovati za koga potpisuje ljubimac grobara!

Foto: Starsport

Nekadašnji košarkaš Partizana, Amerikanac Vilijam Mozli, uskoro bi trebalo da se pridruži redovima subotičkog Spartaka. Očekuje se da će 34-godišnji centar proći lekarske preglede ovog ponedeljka kako bi potvrdio svoj dolazak u klub.

Mozli je nedavno nosio dres Mornara iz Bara, Uniksa iz Kazanja i igrao u Japanu za Šinšu Brejv, ali sada se vraća na domaće parkete kako bi pružio svoj doprinos ambicioznom projektu Spartaka.

Spartak se trenutno nalazi na deljenom prvom mestu na tabeli druge AdmiralBet ABA lige, a sa pojačanjima poput Nemanje Gordića, Marka Tejića i Aleksandra Cvetkovića teži promociji u elitni rang regionalne košarke. Vilijam Mozli, poznat po dominaciji u reketu, imaće ključnu ulogu u ostvarenju ovih ambicija. Iako je stariji pet godina od perioda provedenog u Partizanu, Mozli je pokazao da i dalje može da pruži značajan doprinos na terenu, što će biti od velike važnosti za subotički klub u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Vil Mozli

Potvrda o transferu se očekuje nakon uspešnih medicinskih pregleda, nakon kojih će Vilijam Mozli postati zvanično novi košarkaš Subotičana. Njegovo prisustvo u drugoj AdmiralBet ABA ligi predstavljaće značajan adut u ostvarenju cilja kluba, obzirom na njegovo iskustvo i kvalitet, što će dodatno ojačati ekipu Spartaka u njenim naporima za napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading