NEIZVESNO U SAN FRANCISKU! Jokić VRATIO Nagetse u život! Pogledajte kako je OKRENUO "PRLJAVOG" Grina!

Autor:

Sport

26.02.2024

02:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova izvandredna partija gorostasnog Somborca.

NEIZVESNO U SAN FRANCISKU! Jokić VRATIO Nagetse u život! Pogledajte kako je OKRENUO "PRLJAVOG" Grina!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa gostuju u San Francisku ekipi Golden Stejt Voriorsa i trenuto je veoma napeta utakmica, s obzirom da je Denver napravio seriju od 15-0 i tako otišao na poluvreme bez zaostatka rezultatom 61:61

Naš Nikola Jokić ponovo igra fantastičnu partiju i hita ka novom tripl-dabl učinku, čime će prestići Lebron Džejmsa i zauzeti četvrtu poziciju u istoriji NBA lige po broju ispunjenih tri statističkih kola sa dvocifrenim brojkama.

Srbin za sada ima 18 poena, 7 skokova i 8 asistencija.

 

 

Naš centar se u početku odmah istakao sjajnim "spinom" čime je ostavio Drejmonda Grina iza sebe.

 

 

Potom je novim pasom u maniru NFL kvoterbeka počastio Kentevijusa Koldvela Poupa i omogućio mu lagano polaganje na drugoj strani. 

 

 

Popularni "Džoker" se nije zaustavio kod ovog fenomenalnog dodavanja, tako da je sa ispoljavanjem centarskih sposobnosti ponovo zavrteo igrača Golden Stejt Voriosa, a ovog puta, Jokićeva žrtva je bio Kevon Luni.

 

 

Pored našeg centra, u taboru Denver Nagetsa istakao se i kanadski reprezentativac Džamal Mari sa 18 poena. Iako je utakmicu počeo malo slabijim tempom, stao je na noge sa dve trojke zatrpavajući koš tima iz San Franciska "snajperima" sa distance. 

Što se izabranika Stiva Kera tiče, najaktivniji je Klej Tompson. Amerikanac koji ima slabiju sezonu iza sebe se probudio večeras i ubacio čak 23 poena za samo 15 minuta igre!

Denver se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije sa 38 pobeda, dok ekipa Golden Stejt Voriorsa visi na ivici plej-in zone sa 29 trijumfa. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading