NIKOLA JOKIĆ ĆE NASTUPITI ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA!? Da li su OVOM čestitkom KSS otklonjene SVE dileme!?

Autor:

Sport

19.02.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas proslavlja svoj 29. rođendan.

NIKOLA JOKIĆ ĆE NASTUPITI ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA!? Da li su OVOM čestitkom KSS otklonjene SVE dileme!?

Foto: Starsport

Nikola Jokić

KSS čestitao Nikoli Jokiću 29. rođendan

Košarkaški savez Srbije (KSS) je uputio srdačne čestitke Nikoli Jokiću povodom njegovog 29. rođendana, želeći mu, uz tradicionalne čestitke i jednu zanimljivu.

Jokić, koji dominira u NBA ligi i koji već ima na svom kontu šampionsku titulu, proslavio je svoj rođendan u Indijanapolisu, gde je, samo nekoliko časova pre nego što je otkucala ponoć i došao njegov rođendan, učestvovao na Ol-star utakmici.

U čestitki koju je uputio KSS, istaknuto je:

- Naš reprezentativac Nikola Jokić slavi 29. rođendan. Nikoli želimo puno uspeha na svim životnim poljima, dobro zdravlje i nove uspehe sa srpskim nacionalnim timom, piše na zvaničnom profilu KSS.

 


Nada za Olimpijske igre

Iako je poslednji put u dresu sa nacionalnim grbom nastupio na Evropskom prvenstvu, postoji nada da bi se Nikola Jokić mogao naći na spisku za predstojeće Olimpijske igre. Čestitka upućena od strane KSS može se protumačiti kao dobar znak u tom pravcu, s obzirom na to da su mu poželeli nove uspehe sa reprezentacijom. Prošle godine je odlučio da odmori nakon osvajanja titule sa Denverom, propuštajući Svetsko prvenstvo.

Iako je još rano za spekulacije o sastavu ekipe za Olimpijadu, postoji nada da bi se Jokić mogao naći na listi selektora Svetislava Pešića.

Nikola Jokić je neosporno jedan od najsvetlijih primera uspeha srpskog sporta i njegov dalji put će sa nestrpljenjem biti ispraćen od strane ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading