U NJEGA IMA NAJVIŠE POVERENJA! Evo KOME bi Nikola Jokić poverio svoje KONJE! Svi se VALJAJU od smeha! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2024

04:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesno pitanje dobio je dvostruki MVP najjače lige sveta.

U NJEGA IMA NAJVIŠE POVERENJA! Evo KOME bi Nikola Jokić poverio svoje KONJE! Svi se VALJAJU od smeha! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije, Nikola Jokić, je i pored svojih istorijskih uspeha u NBA ligi, poznat kao skroman tip čoveka. Ne eksponira se previše i nije zainteresovan za jarke reflektore američkog javnog života. 

U više navrata, pokazao je da bi pre provodio vreme u rodnom Somboru, brinući se o svojim konjima, nego da vodi svetlucavi život "holivudske zvezde" kakav imaju neke od njegovih kolega. 

Upravo je Jokićeva opsesija ovim plemenitim životinjama jedna od najinteresantnijih stvari medijima preko bare, koji su ga u više navrata ispitivali za ovaj hobi, ne shvatajući Nikolinu opsesiju. 

 

 

Ovaj put, pojavilo se vrlo interesantno pitanje. Čuveno novinar u bliskoj vezi sa Denver Nagetsima, podelio je na svom "X" profilu trenutak kada su gorostasnog Srbina upitali kome bi od svojih saigrača poverio svoje konje na čuvanje. Dvostruki MVP je ostao pomalo zatečen, a da mu je veoma stalo do njegove ergele, pokazuje to koliko mu je trebalo da razmisli o pravoj osobi za ovaj hipotetički posao.

- Trenutnom saigraču? Hmmm... Mislim da ću reći... Aron Gordon. Zato što vozi Bicikl, i zato što je bio sa mnom u Somboru, i video je šta se tamo dešava, tako da zna kako izgleda taj posao - rekao je zbunjeni Nikola. 

 

 

Ubrzo su počeli da se pojavljuju razni tvitovi, puni komičnih reakcija na Jokićev odgovor. Jedan od njih je upravo Vindov komentar. Novinar je napisao da "Briga o konjima Nikole Jokića treba da stoji kao prvi paragraf u opisu posla jednog Nageta". 

 

 

Deluje da i pored svih svojih napora da se kloni očiju javnosti, ličnost gorostasnog Somborca nastavlja da fascinira sve ljubitelje NBA košarke u Americi, ali i širom sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading