BRUKA NA OL-STAR VIKENDU! Igračima ISPADALE LOPTE, nisu znali KUDA DA IDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2024

04:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar pokazatelj toga šta je ovaj izazov postao.

BRUKA NA OL-STAR VIKENDU! Igračima ISPADALE LOPTE, nisu znali KUDA DA IDU! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Ol-star vikend je uvek zanimljiva manifestacija za sve ljubitelje košarke širom sveta. Mnogo je izazova uključeno u ovaj velelepni doživljaj, a centralni događaj predstavlja utakmica najvećih zvezda NBA lige zvaršnog dana, na kojoj se sukobljavaju najbolji igrači u izboru publike. Iako je dosta izgubila na značaju, ova utakmica i dalje privljači pažnju i intrigira na ovaj ili onaj način. 

Ipak, pre nje održavaju se tri takmičenja, takozvani "skils čelindž", zatim verovatno najinteresantnije, takmičenje u šutiranju trojki, i na kraju, turnir u zakucavanjima. 

Sada smo dobili pobednike uvodnog izazova. Treću godinu zaredom, imali smo prilike da vidimo da najveštiji tim postaje domaćin ol-star vikenda. To su Indijana Pejsersi.

 

 

Timovi su bili raspoređeni prema top-pikovima (Viktor Vembanjama, Entoni Edvards i Paolo Bankero), ol-starsima (Skot Barns, Trej Jang i Tajris Maksi) i za kraj tim domaćina (Ben Maturin,Tajris Halirbarton i Majls Tarner). 

Takođe, treći put zaredom, ovo sučeljavanje domaće ekipe, top pikova, i ol star zvezda, odlučeno je šutiranjem sa polovine terena. Skils čelindž sastoji se iz tri discipline, koje bi trebale da istaknu najveštiju ekipu od učesnika. Tu je šutiranje za tri, tu su pasovi, driblinzi, ali ono što nedostaje su umešni takmičari. 

Malo je reći da su se neki košarkaši obrukali. 

Pejsersi su pobedili u prvoj rundi, završivši trku sa tri čoveka u roku od minut i sedam sekundi. Top pikovi su otvorili izazov sa vremenom od 01:18, ali je Barns uspeo u tome da mu ispadne lopta, a Tajris Maksi je promašio celu putanju!

 

 

 

 

Ol-starsi se takođe nisu proslavili. Edvards je posprdno šutirao trojke iz ugla levom rukom, tako da je dva od tri puta pogodio ivicu table, tako da su Pejsersi imali relativno lak posao. 

Došlo je na kraju do taj-brejk runde u kojoj se šutiralo sa polovine terena. Malo je reći da su razočarali. Ekipa u kojoj se našao Trej Jang, neko za koga se tvrdi da je daljina sa koje može šutnuti neograničena, morala je čitav minut da šutira kako bi pobedila top-pikove, a čak ni Jang nije bio taj koji je pogodio šut. Pejsersi su lagano šutirali i i dalje pobedili sa čitavih 20 sekundi razlike. 

 

 

Pejsersi su nastavili tradiciju domaćih ekipa koje pobeđuju na "skils čelidžu", a ostali timove mogu samo da se sakriju i nadaju da će ljudi zaboraviti da se ovaj izazov ikada desio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading