KARMELO ENTONI JE BESNEO ZBOG DARKA MILIČIĆA! JURIO ga po CELOM Detroitu!

Autor:

Sport

16.02.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja NBA zvezda otkrila zanimljivu anegdotu.

KARMELO ENTONI JE BESNEO ZBOG DARKA MILIČIĆA! JURIO ga po CELOM Detroitu!

Foto: Starsport

Verovatno jedan od najvećih košarkaša u istoriji Denver Nagetsa, a i u istoriji NBA lige, Karmelo Entoni, je gostovao u podkastu Dvejna Vejda i otkrio mnogobrojne nepoznate detalje iz svoje karijere.

Među mnoštvom, jedna od njih ticala se Darka Miličića, velike nade reprezentacije Srbije, čija karijera nikada nije dostigla visine koje su joj predviđane. To je bilo sada već davne 2003. godine, negde oko legendarnog drafta na kojem su  kao treći, četvrti i peti izabrani Karmelo Entoni, Krist Boš i Dvejn Vejd,  između njih i Lebrona stao Darko Miličić.

- Mislio sam da sam već odabran, da je gotovo. Rečeno mi je da ću biti drugi pik. Samopouzdanje mi je raslo, bio sam u kampusu Sirakjuza, dobijao trenerke, čarape, košarkaške lopte od Detroita, kao da sam bio njihov član već na koledžu. A onda se to nije dogodilo - rekao je Melo i nastavio u dahu:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mladi Karmelo Entoni

- Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao - to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i da pokažem da sam ja prvi pik (Detroita).

 

 

Potom je naglasio svoju nezrelost i dovršio sa poukom za mlade igrače.

- Morao sam da porastem, da izađem zreliji iz te situacije. Možda, da sam završio u Detroitu bi stvari bile drugačije. Ali tako razmišljam sa trenutnim iskustvom. A kao klinac, glavom sam bio u Detroitu, na samo sat vožnje od Baltimora. Zamišljao sam kako bi mi bilo u toj kulturi, atmosferi i ljubavlji koju Detroit pruža. Bili bi ludo - završio je Entoni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading