ČARLS BARKLI KOMENTARISAO "STAJLINGE" OL-STAR IGRAČA! Evo šta je rekao o Nikoli Jokiću!

Autor:

Sport

15.02.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo oglašavanje legenda NBA lige.

ČARLS BARKLI KOMENTARISAO "STAJLINGE" OL-STAR IGRAČA! Evo šta je rekao o Nikoli Jokiću!

Foto: Tanjug/AP

Čarls Barkli

Proslavljeni košarkaš i legenda NBA lige Čarls Barkli dobio je priliku da za TNT prokomentariše stil oblaćenja aktuelnih Ol-star igrača najjače lige na svetu. 

Prvi na spisku bio je upravo reprezentativac Srbije, Nikola Jokić. Barkli je bio zamoljen da pruži svoje mišljenje o Somborčevom kariranom sakou uparenom sa crnom rolkom. 

- Ovo je lepo. Tako treba da izgleda pravi MVP igrač. Ovako se dolazi na posao, kako se to kaže kod nas. Skockan i sređen. Čistih 5/5 - rekao je oduševljeni Barkli. 

 

 

Ovo je verovatno bilo nadovezivanje na Nikolinu izjavu o sređivanju igrača pred utakmicu. 

- Ne volim kada se igrači srežuju za meč. Nositi odelo, znači doći na posao, a ja sam ovde došao da svoj odradim - rekao je dvostruki MVP jednom prilikom. 

 

 

Pored Jokića, komentarisao je i izgled Šej Gildžusa Aleksandera, za koga je rekao da pokazuje "odvratno iskazivanje moći" svojim pojavljivanjem u bundi uparenoj sa Luj Viton torbom. 

LaMelo Bol je dobio prolaz jer, kako je to Barkli naglasio, njegov izgled odgovara njegovim godinama, tako da mu je dao sollidnih 4/5. 

Za kraj je najoštriji bio prema Džejmsu Hardenu. Njegovo izdanje je opisao kao "Hard-no" (teško ne). 

Čarls Barkli se smatra jednim od najboljih igrača koji su nastupali na poziciji krilnog centra u na svetu. U svojoj karijeri je oblačio dresove Fildelfija Seventisiksera i Finiks Sansa, a karijeru je okončao u Hjuston Roketsima. Visina nije bilo ono što je krasilo njegovu figuru, ali je bio poznat kao jedan od najsnažnijih igrača na svojoj poziciji zbog težine. Čuven je bio po tome šo bi sa odmora dolazi sa viškom kilograma, ali je bio otliko dominantan da to organizacijama nije smetalo. Iako u svojoj vitrini ima titulu MVP igrača 1993. godine, nikada nije uspeo da zaradi prsten šampiona NBA lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading