TRUDNA ANA RAJKOVIĆ? Hitno oglašavanje poznatog para!

Autor:

Zabava

15.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag i njegova supruga progovorili o navodima o njenom drugom stanju!

TRUDNA ANA RAJKOVIĆ? Hitno oglašavanje poznatog para!

Foto: Instagram.com/Printscreen

Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana obeležili su Dan zaljubljenih romantičnom večerom koju su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Fotografije iz večeri su izazvale lavinu reakcija, a posebno pažnje privukao je Anaov opis ispod jedne od fotografija.
 
- Ljubav piše romane... Budite u toku - ova poruka izazvala je spekulacije o mogućoj trudnoći Ane Rajković, što je brzo postalo glavna tema među fanovima.

Nakon što su krenule glasine o trudnoći, Predrag Rajković se prvo oglasio na društvenim mrežama demantujući ove spekulacije. 

- Nije istina, kada bude bila, podelićemo lepe vesti - napisao je fudbaler, stavljajući tačku na priče o trudnoći. Usledila je i reakcija Ane Rajković, koja je takođe demantovala vesti o trudnoći:

Republika

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

Ana i Predrag Rajković

- Demanti. Zaista nisam neko ko krije lepe vesti, niti Predrag i ja krijemo da želimo proširenje porodice. Zaista ne znam odakle sada to - poručila je Ana za medije Inforemer. 

Predrag i Ana Rajković već su roditelji dvojice sinova, Relje i Tadije. Trenutno žive na Majorci, gde Predrag igra za lokalni fudbalski klub na poziciji golmana. Njihov život na ovom španskom ostrvu često je tema interesovanja javnosti, a njihova romantična večera i spekulacije o trudnoći samo su dodatno privukli pažnju medija i fanova.

Republika

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković

Ključna poruka koju su Predrag i Ana Rajković poslali demantujući glasine o trudnoći jeste otvorenost i spremnost da podele lepe vesti kada zaista dođe vreme za to. Svojim demantiom, par je stavio tačku na spekulacije, ali i pokazao da su spremni da otvoreno podele radostan trenutak sa svojom publikom kada za to dođe vreme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading