"NIKOLA NIJE POSAO ZA JEDNOG ČOVEKA"! Janis VELIČAO Jokića posle utakmice!

Autor:

Sport

13.02.2024

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči od velikog igrača.

"NIKOLA NIJE POSAO ZA JEDNOG ČOVEKA"! Janis VELIČAO Jokića posle utakmice!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su bolan poraz na gostovanju Milvoki Baksima rezultatom 95:112. 

Iako je Nikola pružio još jednu izvanrednu predstavu ubacivši 28 poena za samo tri četvrtine, bez podrške svojih saigrača nije bio u mogućnosti da se suprotstavi gorostasnom Grku, Janisu Adetokumbu, koji je imao novo izvanredno veče sa 38 poena i čak 18 skokova!

Posle meča, dvostruki MVP je morao da kaže par reči o Bruku Lopezu, igraču čiji pritisak je Jokić osetio, kao ni od koga u skorije vreme. Ipak, nije propustio da kaže par lepih reči o Somborcu, sa kojim ga spaja isti broj priznanja za najkorisnijeg igrača NBA lige. 

- Očigledno je veliki kao Nikola, što mu je (Jokiću) otežalo. Nema puno igrača koji mogu da čuvaju Jokića, a on je u tome večeras uspeo u velikoj meri. Bruk može samo da mu oteža što više. Ume da podnese agresivnost pod košem, i da potom izađe na blok šuta. Nikola je veoma talentovan, iako mislim da je Bruk odradio dobar posao, morate da mu napravite gužvu u reketu, to nije posao za jednog čoveka, ceo tim mora da se investira. Jedino što možete je da mu otežate što je više moguće - rekao je Janis pun poštovanja. 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

Denver Nagetsi trenutno se nalaze na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 36 pobeda i 18 poraza, dok su Baksi treća ekipa istoka sa 35 trijumfa i 19 neuspeha. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading