DENVER PORAŽEN, A CENA JE OGROMNA! Evo šta BOLI Jokića i Nagetse VIŠE OD NEUSPEHA!

Autor:

Sport

13.02.2024

04:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veče za zaborav u Milvokiju.

DENVER PORAŽEN, A CENA JE OGROMNA! Evo šta BOLI Jokića i Nagetse VIŠE OD NEUSPEHA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u duelu protiv Milvoki Baksa u NBA ligi rezultatom 95:112.

Ipak, "blouaut" u Milvokiju nije ono što će najviše pogoditi tim iz Kolorada. Veliki pehovi dogodili su se početkom drugog poluvremena.

Naime, druga zvezda tima Džamal Mari, i veoma bitan igrač, Kentejvius Koldvel Poup, doživeli su povrede u trećoj četvrtini i više se nisu vraćali u igru. Moguće je da Majk Maloun izostavio ova dva košarkaša iz predostrožnosti, ali za sada ništa nije poznato. 

 

Foto: Tanjug/AP

Džamal Mari

Stanje njihovih povreda biće poznatije nakon što se iznesu detalji i verovatno obave detaljni pregledi.

Veoma je očigledno da posle ova dva peha, Maloun neće želeti da rizikuje bilo šta. Zbog toga je ostavio Nikolu Jokića na parketu do kraja trećeg kvartala, onda ga je u smiraj ovog dela igre izveo sa terena i nije vraćao do kraja utakmice. Umor je sigurno bio veliki, sprema se Ol star nedelja, a još jedna povreda posle dva izgubljena ratnika bila bi krajnje nepotrebna u najmanju ruku. 

Foto: Tanjug/AP

Džamal Mari

I pored poraza, Nikola je pružio izvanrednu partiju, postigavši 29 poena, 12 skokova i osam asitencija za tri četvrtine provedene na terenu.

Denver Nagetsi trenutno se nalaze na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 36 pobeda i 18 poraza, dok su Baksi treća ekipa istoka sa 35 trijumfa i 19 neuspeha. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading