NIKOLA SE POJAVIO U MILVOKIJU, ALI SAM! Denver NEMOĆAN protiv Janisovih Baksa!

Autor:

Sport

13.02.2024

04:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi "blouaut" poraz Nagetsa.

NIKOLA SE POJAVIO U MILVOKIJU, ALI SAM! Denver NEMOĆAN protiv Janisovih Baksa!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Denver Nagetsa  poraženi su na utakmici protiv Milvoki Baksa u NBA ligi rezultatom 95:112.

Naš Nikola Jokić ubeležio je 29 poena, 12 skokova i osam asitencija za tri četvrtine provedene na terenu. "Pomogao" mu je Aron Gordon sa14 poena i sedam skokova.

U timu Baksa, najviše se istakao neverovatni Janis Adetekumbo sa 36 poena i čak 18 skokova!

Nagetsi su meč otvorili loše. Nisu pronalizili rešenje za iznenađujuću zonsku odbranu koju je postavio Dok Rivers, a nije im pomagao loš procenat šuta za tri u tim trenucima. Janis i ekipa su napravili seriju 11:2, tako da je Majk Maloun bio prinuđen da traži tajm-aut. Ipak, po povratku sa odmora, konsolidovala se Jokićeva ekipa, ali ih šut sa distance i dalje nije slušao. Nikola je u tim trenucima u više navrata pronalazio put do koša kroz reket, ali mu nisu bile od koristi neke nerezonske greške, atipične za njegovu igru.

 

 

Druga četvrtina je počela sa standardnim sedenjem na klupi zvezde Nagetsa. Tada je počelo pomračenje. Baksi su u Nikolinom odsustvu napravili seriju 22-3, i već tada je sve slutilo na poraz. Trener Majk Maloun je sredinom četvrtine pokušao da prekine niz Milvokija tajm-autom, vratio je Somborca u igru, ali sve uzaludno. Ni 23 poena za jedno poluvreme nisu dovoljni kada igrate sami. Marija nije slušao šut, Porter je promašio sve što se moglo promašiti i na odmor se otišlo sa +16 za Bakse.

 

 

U drugo poluvreme Nagetsi nisu ušli ništa bolje. Pokušavao je Nikola Jokić da pohvata konce svoje ekipe, ali nije bilo podrške. Sredinom kvartala postao je nervozan, što zbog manjka saigračke ispomoći, što zbog sudija, tako da je počeo vidno da ispoljava frustraciju u igri. Svađao se sa arbitrima, gubio lopte, i već je krajem treće četvrtine imao pet prosutih poseda, što je potpuno atipično za našeg reprezentativca.

 

 

Poslednji deo igre je predstavljao obavezu i bolno odrađivanje posla za Nagetse. Nisu imali motivacije, a čak je i Maloun izveo Nikolu krajem trećeg kvartala, pokazujući da je ekipa iz Kolorada položila svoje oružje. Lopez je rešetao obruč Denvera, Janis probijao odbranu u reketu, i Nagetsi su bili prinuđeni da pognute glave napuste Milvoki.   

Denver Nagetsi trenutno se nalaze na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 36 pobeda i 18 poraza, dok su Baksi treća ekipa istoka sa 35 trijumfa i 19 neuspeha. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading