BOGDANOVIĆ ODRŽAO ŠUTERSKU "KLINIKU", ALI NEDOVOLJNO ZA POBEDU! Hoksi poraženi na domaćem terenu!

Autor:

Sport

13.02.2024

04:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma dobra partija našeg reprezentativca.

BOGDANOVIĆ ODRŽAO ŠUTERSKU "KLINIKU", ALI NEDOVOLJNO ZA POBEDU! Hoksi poraženi na domaćem terenu!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlanta Hoksa poraženi su na domaćem terenu u duelu sa Čikago Bulsima rezultatom 126:136.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ubeležio je 28 poena i četiri asistencije (6/10 za tri, 5/6 za dva), čime je bio vodeća figura svog tima u porazu. U ekipi Hoksa se pored Bogdana istakao i DeAndre Hanter sa 23 poena i šest asistencija kraj svog imena.

Što se Bulsa tiče, predvodio ih je crnogorski reprezentativac Nikola Vučević sa 24 poena i 11 skokova, a poenterski je vukao Ajo Dosunmu sa 29 pogodaka. 

 

 

Šteta je što izvanredna partija Bogdanovića nije ispraćena pobedom. Čitavo prvo poluvreme, Atlanta je imala prednost. U jednom trenutka, razlika je čak dosegla +13. Ipak, u smiraj druge četvrtine, Bulsi su počeli da podižu odbrambenu agersivnost, manje prosipaju lopte u napadu, tako da se na veliki odmor otišlo u egalu. Rezultat je bio 59:60 za Čikago.

 

 

Tamo gde su stali u prvom, nastavili su Bulsi u drugo. Nije pomoglo ni to što je najraspoloženiji u ekipi Hoksa, Bogdan Bogdanović, presedeo većinu trećeg kvartala. Ušao je pred kraj odmah uneo živost pogođenom trojkom.

 

 

Bilo je za očekivati da možda odvedu utakmicu u neizvesnu završnicu. Ipak, kada je bilo najvažnije, odgovornost je preuzeo sjajni DeRozan, i sa nekoliko važnih koševa uspeo je da održi prednost svog tima na komotnih +10, što je i bila razlika na kraju. 

Atlanta je sada desetoplasirana ekipa istoka sa 24 pobede, dok su Bulsi za mesto iznad, sa 26 trijumfa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading