DENVER NE UME BEZ JOKIĆA NA TERENU! Nagetsi bacaju "CIGLE" ka obruču Baksa!

Autor:

Sport

13.02.2024

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i najlošije poluvreme ove sezone.

DENVER NE UME BEZ JOKIĆA NA TERENU! Nagetsi bacaju "CIGLE" ka obruču Baksa!

Foto: Tanjug/AP

Pejton Votson i Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju utakmicu protiv Milvoki Baksa u NBA ligi i gube nezgodnim rezultatom 44:60. 

Okršaj dva dvostruka MVP igrača, NIkole Jokića i Janisa Adetekumba, za sada je na strani Grka, ali svašta može da se promeni do kraja utakmice. Nikola trenutno održava svoj tim u životu. Ima čak 23 poena, šest skokova i četiri asistencija, ali niko drugi ga ne prati. 

Ipak ono što je upečatljivo, jeste činjenica koliko je tim iz Kolorada ovisan od majstorija gorostasno Somborca. 

Naime, po njegovom izlasku iz igre i sedenju na klupi koje je potrajalo oko šest minuta, Baksi su uspeli da napra seriju od 22-3!

 

 

Fanovi kluba iz Denvera su zbog toga pokrenuli šalu na tviteru, brojeći koliko će narasti serija Baksa, dok se Srbin ne vrati u igru. I prekinuta je odmah po njegovom ulasku. 

 

 

Takođe, nekarakteristično za Denver  je da imaju ovoliko loš šut za tri poena. Igrači Nagetsa, koji su inače prilično kvalitetni šuteri (37,1%) sada šutiraju 31%. I to ne deluje kao velika razlika, ali treba imati u vidu da se procenat znantno popravio sa pogođenim trojkama Holideja i Marija u smiraj četvrtine. 

Inače ta trojka je bila tek prva Mariju na utakmici, i ne samo to - ujedno su mu to bili i prvi poeni! Porter se takođe ne pokazuje. Za sada ima 1/6 iz igre, a još upečatljivije, 1/4 za tri poena. 

Ipak, Maloun je poznat kao trener koji ume da podigne svoju ekipu na poluvremenu, tako da treba očekivati bolju partiju Nagetsa u nastavku.

Denver Nagetsi trenutno se nalaze na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 36 pobeda i 17 poraza, dok su Baksi treća ekipa istoka sa 34 trijumfa i 19 neuspeha. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading