JOKIĆ I DONČIĆ PRIREDILI ŠOU-PROGRAM U INDIJANAPOLISU! Srbin polio Slovenca tokom konferencije!

Autor: M. M.

Sport

17.02.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ol-star vikend se zahuktava.

JOKIĆ I DONČIĆ PRIREDILI ŠOU-PROGRAM U INDIJANAPOLISU! Srbin polio Slovenca tokom konferencije!

Foto: prinskrin

Nikola Jokić je na NBA ol-star 2024 stigao kao glavni kandidat za još jednu MVP titulu. Srbin je prethodno dvaput bio najbolji.

Ove godine je nastavio tradiciju druženja sa Lukom Dončićem, takođe visoko kotiranim NBA igračem srpskih korena, koji nastupa za reprezentaciju Slovenije i Dalas Maverikse.

Centar Denvera i Dončić opet su priredili pravi mali šou pre glavnog događaja večeri. A on počinje u ponedeljak od 2.00 posle ponoći po srpskom vremenu.

"Gejnbridž Fildhaus" je mesto održavanja susreta "svih zvezda", ali i mesto na kome je naša reprezentacija 2002. postala prvak sveta. Radi se naravno o gradu Indijanapolisu. 

Zato nije ni čudo što su Srbi na tom mestu u dobrom raspoloženju. Čim je završio svoju konferenciju za štampu, Jokić je prišao Dončiću i polio ga vodom, s leđa, a potom su njih dvojica zajedno izašla na otvoreni trening.

 

 

Balkaski duo se posle iz zafrkancije gurkao, smejao...

 

 

U nedelju košarkaške fanove očekuje najveća zabava, pošto je, tradicionalno, 73. ol-star vikend prethodno otvorile "Zvezde u usponu". Tada na scenu stupaju košarkaši koji će se boriti u nadmetanju veština, brzom šutiranju trojki i atrktivnim zakucavanjima...

Srpski centar Nikola Jokić je još jednom izabran za startera u "najzabavnijem" NBA meču, a uz njega će u petorci Zapada biti Luka Dončić, Kevin Durent, Lebron Džejms i Šej Gildžus-Aleksander. Somborcu je to šesti ol-star meč.

Istok će predstavljati Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajriz Halibarton, Dejmijan Lilard i Bem Adebajo, koji će zameniti povređenog Džoela Embida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading