PROBLEM ZA ZVEZDU: Žalgiris OZBILJNO ojačan pred duel u Beogradu!

Autor:

Sport

06.02.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako.

PROBLEM ZA ZVEZDU: Žalgiris OZBILJNO ojačan pred duel u Beogradu!

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Jago protiv Žalgirisa

Katastrofalan poraz je doživela Crvena zvezda u Morači od Budućnosti i moraće da se "pere" navijačima na sledećem evroligaškom meču protiv Žalgirisa u Areni. Nemanja Nedović se izvinio zvezdašima i pozvao ih da u što većem broju dođu protiv litvanskog giganta, ali neće nimalo lako biti protiv "zelenih", pošto su od danas jači za - Karolisa Lukošjunasa.

Za klub iz Kaunasa je igrao prethodne četiri sezone i u Evroligi sakupio 64 meča. Ali sa skromnim učinkom. U međuvremenu je bio u Solt Lejk Siti Starsima koji se takmiče u američkoj razvojnoj ligi, ali je odlučio da se vrati.

- Žalgiris je uvek aktivan na tržištu ali nekada treba da se fokusirate na ono što imate kod kuće. Trenutno imamo tim sa sjajnom hemijom koji daje 110 odsto u svakom meču. Ali ta enegrija treba i da se pažljivo čuva s obzirom na opterećenje i raspored. Zato smo odlučili da pozovemo igrača koji u neophodnim situacijama može da odmori nekog od aktuelnih igrača, rekao je Žalgirisov trener Andrea Trinkijeri.

Republika

Foto: Printscreen/Eurohoops

Karolis Lukošijunas

Pojačanjem je zadovoljan i sportski direktor Paulijus Jankunas.

- Ovo je igrač koji je dugo igrao za nas, koji može da odradi specifične zadatke i da doprinese u određenim situacijama. Treneru je bio potreban baš takav tip igrača i Karolis je bio odgovarajući kandidat. Neće mu biti poterbno mnogo vremena za adaptaciju, a tim dobija dokazanog igrača, rekao je Jankunas.

Utakmica Crvena zvezda – Žalgiris igra se u petak od 20 časova u Beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading