TOMPKINSA KOČI KOLENO: Zvezda ODUSTAJE od Amerikanca!?

Autor:

Sport

05.02.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarski pregledi koče potpis..

TOMPKINSA KOČI KOLENO: Zvezda ODUSTAJE od Amerikanca!?

Foto: Tanjug/AP

Tompikns

Saradnja Crvene zvezde sa Trejom Tompkinsom, dugogodišnjim krilnim centrom Reala iz Madrida, trenutno je pod znakom pitanja. Iako su crveno-beli izrazili želju da angažuju Tompkinsa, lekarski pregledi su pokazali zabrinjavajuće rezultate. Kako prenosi Sport klub, Tompkins bi mogao da bude van terena do marta, zbog problema sa kolenima, što postavlja pitanje da li je Crvena zvezda spremna da čeka njegov oporavak.

Ovakav scenario nikako ne odgovara crveno-belima jer u tom slučaju Tompkins ne bi imao pravo da nastupa u Evroligi, gde je krajnji rok za registraciju igrača sedmi februar.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Trej Tomkins

 

Tompkins je evropsku karijeru počeo 2014. godine u Nižnjem iz Novgoroda u kojem je nastupao godinu dana, a nakon zapaženih partija u timu iz Rusije, potpisao je za Real Madrid i u Kraljevskom klubu proveo period od 2015. do 2022. godine.

Kao član Reala postao je prvak Evrope 2018. godine u Beogradu, a upravo mu je ta sezona bila najupečatljivija u karijeri. Tada je prosečno beležio 10,9 poena i 5,1 skok po utakmici.

Što se Crvene zvezde tiče, ostaje da se vidi da li će se okrenuti preostalim opcijama na tržištu, ili će u odlučujuće bitke uz nastavku sezone ići u postojećem sastavu.

Izabranike Janisa Sferopuliosa danas od 17.00 časova očekuje duel protiv Budućnosti u Podgorici u okviru AdmiralBet ABA lige, a zatim i duel u Beogradu protiv Žalgirisa u okviru Evrolige u petak od 20.00časova, jedan od ključnih u borbi za plej-in.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading