ALEKSANDRA ŽIVI U GARAŽI, SADA JE SVIMA "ZAPUŠILA" USTA: Od malog prostora napravila LUKSUZNU bombu, mnogi joj zavide (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

05.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je čist primer da od tako malog prostora možete napraviti pravu idilu.

ALEKSANDRA ŽIVI U GARAŽI, SADA JE SVIMA "ZAPUŠILA" USTA: Od malog prostora napravila LUKSUZNU bombu, mnogi joj zavide (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

devojka

Dok mnogi od nas koriste garažu kao odlagalište za razne stvari, jedna žena, Aleksandra ponosno je pokazala baš takav prostor, jer u njemu živi. 

Nije tako retko da čujete da se ljudi žale kako nemaju dovoljno prostora u kući za sve što im je potrebno, ali je ova devojka primer koliko i manjak možemo savršeno da iskoristimo. 

- Da živim u garaži, i evo pokazaću vam kako to izgleda mene nije sramota- rekla je Lea. 

Lea je sve snimila i objasnila, da čim uđete će vas dočekati njen zamrzivač jer kako je rekla - on samo tu može da stanhe. 

 

 

 

- Ovo je jedno prelepo mesto u mom stanu, idealno za zamrzivač. Pobrinula sam se za to nekako iako je bio veoma nezgodno - rekla je. 

Odmah pored toga je njeno kupatilo, i zatim ogromna hrpa odeće! Iako njena dnevna soba nije imala mesta za stočić, na kraju je i to uspela da organizuje. 

- Moja dnevna soba još uvek nije potpuna, ali mi se sviđa kako izgleda sada - prokomentarisala je. 

Ipak, ono što je sve najviše oduševilo jeste kuhinja 

 

 

- Naravno da bi bilo idealno da imam veću kuhinju, ali ja sam zahvalna na svemu što imam. Ono što mi je najvažnije jeste da je ona preslatka, kao iz nekog filma - rekla je ona. 

I za kraj je došča soba koju ona obožava, kako kaže magija se dešava u njoj, a kada misli na magiju jasno je da je to - spavanje. 

- Tako jako volim svoju sobu, ali kada uđete u nju videćete polomljenu komodu i moj ormar. Budući setite se, ovo je garaža, nisu mogli da ugrade pa sam morala kupiti ormar - rekla je. 

Tu je dodala neke sitne detalje poput ogledala za šminkanje  i još nekih ukrasa, te je sve to veoma lepo i skockano. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading