PAO REKORD NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda objavila PODATAK za PONOS!

Autor:

Sport

03.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji meč protiv Barselone postavio je rekord.

PAO REKORD NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda objavila PODATAK za PONOS!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 25. kolu od Barselone rezultatom 76:85 i smanjili šanse da se na kraju ligaškog dela Evrolige nađu u plej-inu.

Katalonci su imali vođstvo od prvog do poslednjeg minuta, iako su crveno-beli u pojedinim trenucima propustili priliku da meč učine interesantnijim i istope veliki minus.

Uprkos toma, izabranici trenera Janisa Sferopulosa imali su ogromnu podršku s tribina dupke pune Arene, na kojoj se okupilo čak 20.875 zvezdaša, što je rekord na utakmicama srpskog šampiona ove sezone u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana je prethodno dva puta prebacio brojku od 20 hiljada navijača na utakmicama, a to se dogodilo u 19. i 22. rundi.

- Niko Zvezdo nema, to što imaš ti - stoji u objavi na zvaničnom Tviter profilu.

 

 

Najpre u večitom derbiju Evrolige, u pobedi nad Partizanom 88:72, Crvenu zvezdu je gledalo 20.143 navijača.

Samo tri runde kasnije, u 22. kolu, 18. januara protiv Baskonije na tribinama je izbrojeno 20.270 simpatizera crveno-belih.

Ostaje da se vidi hoće li Zvezda u preostalim mečevima ligaškog dela nadmašiti ovu cifru, kojom se pohvalila putem društvenih mreža.

Crveno-beli u 26. kolu dočekuju Žalgiris u Areni, a taj susret je na programu u petak 9. februara od 20 časova.

Litvanski tim je u prethodnoj rundi savladao Panatinaikos ubedljivim rezultatom 80:68, dok je junak tog meča Kinan Evans proglašen za MVP 25. kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading