PARTIZAN POVUKAO RADIKALAN POTEZ POSLE IGOKEE: Krivac DO KRAJA ŽIVOTA neće moći da gleda mečeve uživo

Autor:

Sport

14.11.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli spremni na sve da se incidenti više ne bi ponavljali.

PARTIZAN POVUKAO RADIKALAN POTEZ POSLE IGOKEE: Krivac DO KRAJA ŽIVOTA neće moći da gleda mečeve uživo

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana šokantno su poraženi u nedelju uveče od Igokee na svom terenu sa 91:89 u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige, ali to nije jedino loše što se desilo to veče u Areni. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka grobari su bili nezadovoljni zbog poraza, iako su mogli da slave posle povratka iz ogromnog minusa, ali je poslednji napad odigran katastrofalno.

To je iznerviralo mnoge pa je jedan navijač uleteo na teren i prema navodima  sa lica mesta čak pljunuo Uroša Trifunovića pre nego što su reagovali redari i izveli ga ih hale. Zato je Partizan munjevito reagovao i drakonski ga kaznio pa taj čovek više nikada neće gledati crno-bele uživo.

Foto: Starsport

Zauvek napustio Partizanovu halu: Obezbeđenje brzo reagovalo

- U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana Mozzart Bet i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena. Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba - naveli su crno-beli u saopštenju pa dodali:

- U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading