JELISAVETA PROSLAVILA 35. ROĐENDAN BEZ TEODOSIĆA: Glumica u vrućoj haljini izašla u provod, svi se pitaju gde je ON?! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu čestitke sa svih strana, njen izgled ostavio sve bez daha!

JELISAVETA PROSLAVILA 35. ROĐENDAN BEZ TEODOSIĆA: Glumica u vrućoj haljini izašla u provod, svi se pitaju gde je ON?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Jelisaveta Orašanin sinoć je proslavila svoj 35. rođendan u društvu prijatelja i kolega, ali bez svog supruga, košarkaša Miloša Teodosića. Iako je Teo bio odsutan, Jelisaveti to nije pokvarilo raspoloženje, već je uživala u ludoj zabavi sa svojim drugaricama. Prema objavama na svom Instagram profilu, glumica je sinoć bila u ženskom društvu, što je možda i bila njena ideja za proslavu.

Za ovu priliku, Jelisaveta je odabrala sivu mini haljinu koja je istakla njene atribute, posebno duge noge koje su njen zaštitni znak. Glumica je u poslednje vreme sve lepša, a to može zahvaliti redovnom treniranju. Čak ni sinoćna proslava do sitnih sati nije je sprečila da jutros ode na trening, što je pokazala u svojim Instagram storijima. Očigledno je da je Teo uticao na nju da bude aktivnija i da redovno vežba, uprkos svim obavezama.

Međutim, za razliku od Jelisavete, Teo nije bio prisutan na proslavi. Prema nezvaničnim informacijama, košarkaš je imao važne profesionalne obaveze, budući da je njegov klub, Crvena zvezda, imao meč u Španiji protiv Barselone pre samo tri dana. Iako nije bio sa svojom suprugom, sigurno je da ju je nekako iznenadio i obradovao na svoj način.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading